Förklarar mig

Hej! Ville förklara för er varför jag inte bloggat sedan inläggen från Partille. Det var så att när allt i Partille var klart så åkte vi med Heli och Isak tillbaka och sedan red jag ut med Boppan (Halebop) och Ida fotade.

Sedan samma kväll köpte Inger Boppan och vi blev fodervärdar. Vad vi som fodervärdar kommer göra är att vi tar hand om Boppan som hon vore våran häst. Alltså Inger köpte henne och vi rider, tar hand om henne osv. Som vår häst bara att Inger köpte henne.

Men till er som undrar om Hilmer nu, jag rider Hilmer fortfarande även nu när vi har Boppan, älskar Hilmer!

Sedan Idag åkte jag, Ida och Mamma till Horse Show och plötsligt ballade min mobil ur men Daniel (min bror) fixade den när jag kom hem, tack och lov!

Så det var min lilla förklaring över det dåliga bloggandet. _DSC0157  _DSC0204 (2)

13 kommentarer

13 kommentarer på “Förklarar mig”

 1. din fiende skriver:

  Har du en ask??

 2. Elin skriver:

  Det är jätteroligt att vara fodervärd! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 3. Rebecca skriver:

  Så kul för er!!!!

 4. Ghada Belhaj skriver:

  Slutar du sköta Hilmer nu elr?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Nej det gör jag inte :)

    1. Miss Lisibell skriver:

     Ja, eller hur!♥ xD

 5. Kan du göra en video när du rider hon och visar stallet?<3

 6. CheeseCATe1 skriver:

  Du passar sjukt bra på henne i längden, du såg litte stor ut på shettisarna, men ser perfekt ut på henne <3 Puss <3

 7. Linnea skriver:

  är boppan en islandshäst?

 8. Lollo Pettersson skriver:

  En sak jag vill påpeka bara (Se mig inte som en hater eller likande bara skulle se om du sa fel elr så). Du sa att Boppan var din häst, fast det är det ju liksom inte. Sen undrar jag om ni betalar stallplats, foder, hö och liknande. Om du inte gör det så är det inte foderhäst, utan medryttarhäst. Hur många gånger i veckan har du henne?

  1. marjonss skriver:

   Boppan är vår foderhäst, inte medryttarhäst.

   1. marjonss skriver:

    Vi har henne hela veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *