Förklarar mig

Hej! Ville förklara för er varför jag inte bloggat sedan inläggen från Partille. Det var så att när allt i Partille var klart så åkte vi med Heli och Isak tillbaka och sedan red jag ut med Boppan (Halebop) och Ida fotade.

Sedan samma kväll köpte Inger Boppan och vi blev fodervärdar. Vad vi som fodervärdar kommer göra är att vi tar hand om Boppan som hon vore våran häst. Alltså Inger köpte henne och vi rider, tar hand om henne osv. Som vår häst bara att Inger köpte henne.

Men till er som undrar om Hilmer nu, jag rider Hilmer fortfarande även nu när vi har Boppan, älskar Hilmer!

Sedan Idag åkte jag, Ida och Mamma till Horse Show och plötsligt ballade min mobil ur men Daniel (min bror) fixade den när jag kom hem, tack och lov!

Så det var min lilla förklaring över det dåliga bloggandet. _DSC0157  _DSC0204 (2)

747 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *