12 kommentarer på “Bildbomb Boppan”

 1. Illahe Bieber skriver:

  Hej Lisa! Vad söt du och boppan är tillsammans:) kan du göra någon vidios när du provar dina vattenfasta mascaror och sen typ försöka ta bort det? SNÄLLA SNÄLLA

  om du vill kan du kolla in min blogg: http://Illahe-bieber.bloggplatsen.se och min youtube kanal heter : Illahe Bieber

  Trevlig dag hejdå

 2. Tova skriver:

  Ni ser jätte fina ut tsm. Kan du göra en video när du rider henne

 3. Sara skriver:

  Söt kolla gärna min blogg : https://saraloveblog.wordpress.com/

 4. klover skriver:

  Vad Boppan är fin!!!!

 5. Cornelia skriver:

  Söta! Tänk på att höja handen lite så du böjer armbågen. Då blir det en rak linje mellan hästens mun och din hand. Då kan det vara enklare att jobba med henne och få henne att gå i form. Lite tips bara!
  Kram. :)

 6. mona skriver:

  söt du e men när ska du visa allt ditt smink

 7. anonym skriver:

  ÅÅÅHHHH vad söt du e och Boppan också <3

 8. Saga skriver:

  Åh, vad fina bilder!♥ Jag har 2 video förslag eller hur man nu säger, ifall du kan göra en sisters tag med Ida?♥ Och där du visar allt ditt smink? Kram!!♥ (gilla)

 9. Hej, Jag älskar dig lisa jag prenumenerar på din youtobe kanal och jagkollar din blogg varje dag, jag skulle typ göra vad skom helst för att få träffa dig eller bara tillbringa en dag med dig! :) Men det kommer typ aldrig hända (jag vet). Men kan inte du göra en shout out på min blogg eller instagram? Min blogg heter topphopp.bloggplatsen.se. På Instagram heter jag Matildatomlinson. Jag måste nog vara ditt största fan Lisa <3 När du är ledsen lisa så gråter jag med dig när du är glad så blir jag också glad osv. Kram från Matilda Månsson :) <3

 10. Linnea Nordvall skriver:

  rider du utan väst?

 11. Sandra Wenlöf skriver:

  Wow! Har alltid sett dig rida på shettisar aldrig på någon större modell. Bra jobbat snyggt ser det ut iaf! Go girl!
  Mvh Sandra Wenlöf ( http://sandrawenloff.blogg.se )
  Stor hästbloggare i Örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *