16 kommentarer på “Bildbomb Boppan”

 1. Illahe Bieber skriver:

  Hej Lisa! Vad söt du och boppan är tillsammans:) kan du göra någon vidios när du provar dina vattenfasta mascaror och sen typ försöka ta bort det? SNÄLLA SNÄLLA

  om du vill kan du kolla in min blogg: http://Illahe-bieber.bloggplatsen.se och min youtube kanal heter : Illahe Bieber

  Trevlig dag hejdå

 2. Tova skriver:

  Ni ser jätte fina ut tsm. Kan du göra en video när du rider henne

 3. Sara skriver:

  Söt kolla gärna min blogg : https://saraloveblog.wordpress.com/

 4. klover skriver:

  Vad Boppan är fin!!!!

 5. Cornelia skriver:

  Söta! Tänk på att höja handen lite så du böjer armbågen. Då blir det en rak linje mellan hästens mun och din hand. Då kan det vara enklare att jobba med henne och få henne att gå i form. Lite tips bara!
  Kram. :)

 6. mona skriver:

  söt du e men när ska du visa allt ditt smink

 7. anonym skriver:

  ÅÅÅHHHH vad söt du e och Boppan också <3

 8. Saga skriver:

  Åh, vad fina bilder!♥ Jag har 2 video förslag eller hur man nu säger, ifall du kan göra en sisters tag med Ida?♥ Och där du visar allt ditt smink? Kram!!♥ (gilla)

 9. Hej, Jag älskar dig lisa jag prenumenerar på din youtobe kanal och jagkollar din blogg varje dag, jag skulle typ göra vad skom helst för att få träffa dig eller bara tillbringa en dag med dig! :) Men det kommer typ aldrig hända (jag vet). Men kan inte du göra en shout out på min blogg eller instagram? Min blogg heter topphopp.bloggplatsen.se. På Instagram heter jag Matildatomlinson. Jag måste nog vara ditt största fan Lisa <3 När du är ledsen lisa så gråter jag med dig när du är glad så blir jag också glad osv. Kram från Matilda Månsson :) <3

 10. Linnea Nordvall skriver:

  rider du utan väst?

 11. Sandra Wenlöf skriver:

  Wow! Har alltid sett dig rida på shettisar aldrig på någon större modell. Bra jobbat snyggt ser det ut iaf! Go girl!
  Mvh Sandra Wenlöf ( http://sandrawenloff.blogg.se )
  Stor hästbloggare i Örebro

 12. I simply want to mention I’m newbie to blogging and absolutely loved you’re web site. Very likely I’m want to bookmark your site . You amazingly come with superb articles and reviews. Thanks a lot for sharing your webpage.

 13. This is a interesting line of content, very nice article. Thanks for sharing this post, good way of bring this subject to discussion. Keep up the great work !

 14. Great weblog right here! Also your website so much up very fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate hyperlink on your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol.

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *