Pageants

Har ni sätt på tv eller internet när små barn är på skönhets tävlingar? Asså jag tycker riktigt SYND om dom. Mammorna tvingar dom ha massor av smink, lösögonfransar, löshår, löständer, spray tan, osv. Det är helt sjukt. Visst, dom är söta men otroligt bortskämda. Eller vad tycker ni..? Jag är iallafall imot skönhetstävlingar. Dom tänker bara på pengarna man vinner, usch.

littlemissperfect2 Article343536_child pageant 2

37 kommentarer
 • ella peterstrand

  dom ser för tusan ut som dockor!!! holler med dig lisa!!

 • Elin

  Håller fullständigt med dig lisa!!
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • hyujikoij

  Du är du typ en av dem.

  • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

   Taskigt, Lisa är inte en sån, hon är bara en söt tjej!:)

 • Mea.

  Hej lisa! jag har sätt din giveaway jag vill sååååå gjärna vara med, men jag har inget yt konto för mamma säger att jag inte får. SNÄLLA får jag varaa med ändå?? Älskar honom så sjukt mycket för min kompis gav en jb biljett till mig, men sen tog hon tillbaks den och gav till en av mina bästa vänner! Jag grät as länge för jag drömmer om justin, han är mitt liv helt och hållet! men som tur är har jag en kusin som stöttade mig i alla lägen när jag var på RIKTIGT dåligt humör, jag grät och grät, så detta skulle vara en chans till mig att ge häften av alla kläderna till henne.. det skulle betyda sjunkt mycket för oss båda, så snälla får jag vara med ändå? ): Kan göra andra saker istället! du kan kika mig för mer prat :) : mealofvenhamn Och lisa, jag beundrar dig sjuukt mycket, du visar att man inte behöver ha värsta sminket från mac och alla dyra för att vara fin!! det beundrar jag dig jätte mycket med. Kram :) // mea.

 • Pri & Bavi

  Läs min och min kompis blogg (priobavi.blogg.se) kommentera också hihi xD

 • Annika

  Håller med dig sjukt mycket!!!!

 • ANNA-CARIN

  Hej Lisa! jag har monga presenter till dig men jag kan inte din adress kan jag få den jag har ventat i ett oket halvt så snälla lisa feresten jag heter inte anna – carin jag heter rose på riktigt men snälla kan jag så den helsningar rose pussssss hej då Lisa <3 <3

  • Amelia

   Jag har den kika ame02

 • Ronja

  Ja. Det är hemskt att föräldrarna oftast tvingar dem!

  dansflickan.blogg.se

 • Felicia
 • emily

  HAHAHHHAHAHA!! Du pratar om dig själv lilla vän.

 • dragana

  Jag håller med dig så klart!!!!!! kram<3/Dragana

 • Julia

  bortskämd är när man får många saker som man inte uppskattar enligt mig och om dom uppskattar så är dom inte bortskämda. just saying annars håller jag med dig!
  http://juliarose.blogg.se

 • Karolina Bergström

  Håller med fast tkr att du är nästan som de fast du inte är med i skönhetstävlingar och att dina föreldrar inte tvingar dig ha smink oså, för du är fortförande ett barn och jag själv 01 och tkr att lite smink kanske räcker, liksom vrf har du löshår och lösögonfransar? Du är sötare utan smink tkr jag<3 NO HATE

 • http://www.facebook.com/frida.larsson.90 Frida Larsson

  Jag har sett det programmet. om vi menar lika program men det jag menar är todlers and tiaras. jag tycker riktigt synd om dom. och sen går dom och ger poäng till småbarn.

 • elenora koch

  jag känner människor gör pageants och det är inget man tvingar sin abarn att göra. 99% har valt sjävla att göra det och det är bara några få som tvingar sina barn att göra. det finns också natural pageants där man inte får ha smink.

 • trollloooll

  Inte för att vara sån men.. du sminkar dig och köper överdrivet mycket kläder vid en ung ålder.. du är jätte fin but face the facts du är som dom ;)

  • Veronica Sjöblom

   Men va Fan.. Hon är ju typ 7 år äldre en dom.

   • trollloooll

    ika ame02
    •Svara•Dela ›
    Annika • för en dag sedan −
    Håller med dig sjukt mycket!!!!

  • Jamine

   Hon är inte alls som dom!! :@ De har inte ens fyllt 10, och Lisa fyller 13 om ett år. Så tyst.

   • trollloooll

    Nej jag ville inte vara taskig.. men det är lite mycket smink för atg inte äns ha hamnat i puberteten.. ;)

 • http://www.facebook.com/nawras.haidar Nawras Haidar

  ja precis =(

 • Jamine

  De ser inte ut som barn, de ser gamla ut! Kolla bara på 1:an.. 40 år eller? Usch.

 • Gina

  Men ärligt talat så sminkar du dig och är lite bortskämd…! Och jag är själv 14 år. Jag vet inte ens vad en Mascara är! Jag har aldrig sminkat mig någonsin.

  • Elin

   Hahah, vafan? Om du inte hade vetat vad en mascara var så hade du ju aldrig nämnt det i en kommentar!

 • therese

  du då du är värre och är bara 12!!! du är äldre men du är ändå du överdriver skitmkt

 • Lova

  Låt de vara barn så länge de kan.

 • lily

  hej du är jete fin och jag älskar du och dina vidos

 • lily

  låt de vara barn medan de kan

 • disqus_ytJl4bCZD4

  ja, de ser ju ut som dockor.

 • Ellen

  Sen är det ju så att vissa barn vill vara med. Många småflickor älskar klänningar, smink, långt hår… Jag ser inget fel med det om barnen själva vill det. Sen är det ju lite ironiskt om du inte håller med mig på den här punkten, då du själv sminkar dig och du bara är ett barn ^^

  • Lii Aww

   Haha sant ja, du har själv det! Men inte typ löständer, solbränna osv. FAst det viktigaste är att du gillar det du gör osv :)
   HAde en gång att det var en mamma som tänkte lägga till fakebr’st på sitt barn, och pappan anmälde mamman för det!

 • Doris A Hennerfors

  håller med dig lisa

 • Lii Aww

  Det serut som bilder som folk har målat och sen klistrat in hår och kläder osv.

 • Tytti Virtanen

  Det känns lite som att du pratar om lite fel sak med ganska dåliga argument. Vad jag menar är att du sminkar dig, köper/får/har väldigt mycket kläder, lösögonfransar och har löshår och du är inte så jättegammal själv heller. Jag uppfattar det som att du mest syftar på de mindre barnen (dem som är ungefär 5,6,7 år) Du är absolut inte tvingad till att sminka dig osv, det är ju ditt intresse! Och i de flesta fall är de så också med skönhetstävlingar. Jag menar inte att du är som dom för de är du absolut inte. Men det jag vill få fram med det hela är att du har väldigt stor effekt på mestadels yngre, du har inget som helst ansvar att vara ”en bra förebild”men jag tror nog att du ändå känner att du måste föregå med gått exempel, så tänk efter en extra gång innan du skriver argument.

 • Pingback: online loans()