18 kommentarer på “Framme!”

 1. Sandra skriver:

  Hej lisa jag kollar på dina videos hela tiden för du är jätte bra och jätte vacker. Om du undrar vem jag är så heter jag sandra och är 13 år gammal och har haft 12 hästar och sportar mycket och jag är en fin och snäll tjej. Hej då ;)

 2. Sandra skriver:

  :)

 3. jennifer skriver:

  =)

 4. Oliwia Åslund skriver:

  hej jag heter oliwia och bor i sundsvall och jag är 12 år som du jag ser dina videos hela tiden och väntar på att det kommer nya DU ÄR BÄST Lisa

 5. Gina skriver:

  Inte för att vara taskig eller så men jag tycker inte att dem där byxorna är snygga. Men du har dem jätte mycket på dig.
  Jag gillar bara inte dem! Dem är inte snygga! Ränder ska man ha på tröjor och inte på byxor tycker jag!

  1. jasmine skriver:

   håller med dig!

 6. Ronja skriver:

  Roligt!

  dansflickan.blogg.se

 7. Emelie Cederhag skriver:

  Hej Lisa!
  Jag tittar på dina videos nästan hela tiden, dem är jätte bra och du är söt:)
  Min största dröm är att träffa dig och JB☀då skulle jag bli sjukt glad. Du är bara bäst alltså

 8. Stina Anderssoon skriver:

  Ska till slottsskogen idag! Men annars hade jag kommit och träffat dig. Hoppas du kommer till bästa Kungälv någon annan gång så jag får träffa dig.

 9. Linnea Lindqvist skriver:

  Snälla snälla Lisa, Kan du åka till Liseberg nästa vecka så jag kan få träffa dig? Det är så att jag bor i Luleå och ska med mitt basket lag och spela en cup, och då kommer vi gå på Liseberg någon dag! Och då skulle jag vara sjukt tacksam om jag fick träffa dig!!♥

 10. Ronja Persson skriver:

  När kommer dokumentären? Vilken kanal och vilken tid??

  1. En tjej skriver:

   Hejsan!
   dokumtären kommer ut på datorn 6 maj!

 11. juliajohansson@hotmail.se skriver:

  hej lisa!! vad heter du på kik?? ser du på bilden jag följer dig!! :) när vi har lektion så går jag in på din blogg:):) orkar nt ha lektion!! men på bilden är det du! fast det vet du men jag har sökt på google på :misslisibell: och det kom upp massa bilder!! jag har sparat alla dem bildera!!!!

 12. juliajohansson@hotmail.se skriver:

  hehe! förlåt men jag går in på din blogg varje dag efter skolan!!!!!!

 13. juliajohansson@hotmail.se skriver:

  där är jag och min NT kompis adam!! han är as jobbig..

 14. juliajohansson@hotmail.se skriver:

  ADAM

 15. juliajohansson@hotmail.se skriver:

  han är as dum!!!!! jag är nt så ful men där hade jag nt ens ficksat årning mig!!! där är jag fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *