Ni är mitt ALLT

Jag kan seriöst inte beskriva vad ni betyder för mig, allt gulligt ni skrivet och er omtänksamhet! Mitt hjärta klappar otroligt mycket när jag ser, hör, läser vad ni tycker om mig♥♥ Jag förstår ärligt inte vilken stor förebild jag är för er.. Jag sviker er inte!!♥


15 kommentarer

15 kommentarer på “Ni är mitt ALLT”

 1. Ronja skriver:

  Du är vårat allt också!

  dansflickan.blogg.se

  1. ranja<33 ett fan av dig!! skriver:

   snälla snälla adda mig på kik<3heter ranja.semmou

   1. Ronja skriver:

    Kej :)

 2. Moa skriver:

  Älskar dig!!! Kan du se mina videos till dig!!! Min kanal: Moa Hammar
  Snällaaa Lisa

 3. Jenny Andersson skriver:

  Kan du adda mig på kik? Kik namn: mirandarosa för jag måste säga en viktig grej!
  I LOVE YOU MIN STÖRSTA IDOL!! ♥♥♥

 4. fellan skriver:

  SNÄLLA LISA kan du adda mig på kik jag heter fellan_selberg där, snälla skulle va så sjukt kul om du kikade med mig för jag vill fråga frågor och mycket mer så snälla skicka ett sms på kik snälla snälla snälla<3

 5. Giza<3 skriver:

  Hej Lisa! <3

  kan du snälla lägga upp en video där man kan få se din ridhjälm när du har piffat till den! p.s strunta i alla haters dom vill bara vara elaka och struntar du i dom så slutar dom snart :) DU ÄGER p.p.s adda mig på kik jag heter giza always love vampire diaries för jag vill järna säga några saker till dig <3 <3 <3 <3

 6. TobbeFilm skriver:

  Bry dig inte om dom idioter som hatar dig,För dom är avensjuka på dig

 7. Aleksandra Eklund skriver:

  Lisa vi tycker jätte mycket om dig <3 du är också vårt ALLT!!

 8. Aleksandra Eklund skriver:

  VI ALLA VET ATT DU KOMMER INTE SVIKA OSS<3<3<3<3 DU ÄR BARA BÄST LISA JONSSON!!<3<3:-)

 9. Rozali Isaksson skriver:

  Jag älskar dig Lisa du är min förebild PUSS & KRAM från ditt största fan //Rozali

 10. Emma eemma skriver:

  2 av videosarna hade jag gjort. c:

 11. Ida skriver:

  OMG DU TOG MIN VIDEO!! Ojj.. förlåt måste bara fangirla lite nuuu!! :´D JAG KAN NT FATTA ATT DU TOG MIN. OMG DU GJORDE MIG JÄTTTE GLAD!! TACK TACK TUSEN GÅNGER!!

 12. lifeby isabella skriver:

  Min video är den andra!!! Lisa, gud att du har sett den och delat den på din blogg!!!!! OMG!!!!!! :D♥♡♥♡
  Jag kan inte beskriva minn gädja!!!♥♡♥♡

 13. Du är snygg,söt,gullig du är allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *