6 maj

Den 6 Maj släpps dokumentären om Misslisibell på http://jivamedia.se/infomiss/, det om sändning på kommersiella kanaler återkommer jag med då det blir av till sommaren då det är upp till respektive intresserad Tv-kanal att göra bedömningen av när den ska sändas.

Beräknad första release: 6 maj 2013 (Nätet)
Beräknad andra release: Sommaren 2013 (kommersiell TV)

img_0313-1

11 kommentarer

11 kommentarer på “6 maj”

 1. Animla skriver:

  Men det står att det är på nätet 1 maj idag är det 2 maj har man missat den då??

 2. Bellelovedance123 skriver:

  JAAAAAA!!!!! :DDDDDDD

 3. Emma skriver:

  ÄNTLIGEN!!! Har väntat såå länge på att den ska komma ut!!! ♥♥♥♥♥♥

 4. Ronja skriver:

  LÄNGTAR!!

  dansflickan.blogg.se

 5. rose skriver:

  hejjj idag so gick jag till skolan det var inte roligt alla glas på vårt klassrum va krosnna alla dadorer var borta någån hade klåtrat på vegarna stolana var borta allt var borta alla fick gå hem det var inte roligt skolan måste betala meren 50 tusen ja ja ok hej dååååååååååååååååååå pussss <3 <3

 6. Jojjo skriver:

  Äntligen kommer den! Har väntat!:)

 7. Johanna-Louise skriver:

  JAAAAA! :D DU ANAR INTE HUR LÄNGE JAG HAR VÄNTAT! <3 :)

 8. Ida skriver:

  Jag har väntat hur länge som helst och det blir ju bra för att det är en dag efter min födelsedag:D alltså fyller jag år den 5 maj:)

 9. siri skriver:

  DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!! BÄSTA FÖELSEDAGSPRESENTEN EVER!! :D (fyller 11)

 10. Mina Alhindawi skriver:

  jag älskar din truga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *