17 kommentarer på “Kron :)”

 1. Anonym skriver:

  Snälla kan du göra en video där du visar vad allting är, typ som bronzer va e de lixom å så! snäällllaaa för de e nog många som inte vet vad allt är

 2. Snyggaste sötaste tjejen jag har set

 3. Emelie Cederhag skriver:

  Söt du är Lisa, om jag skulle träffat dig så skulle jag blivit helt galen, du Lisa du är den underbara tjejen

 4. haha skriver:

  Alltså jag tycker att det blir lite för mycket ”häst” nu i din blogg inte så roligt

 5. Embla :))) skriver:

  Min fina prins!

 6. Olivia skriver:

  Tycker det är jätte bra att du bloggar mycket om hästar!! :D

 7. hello skriver:

  Gör en video där du visar alla dinna häst saker och stall rutin skulle vara jätte kul

 8. Ronja skriver:

  Stor häst!

  dansflickan.blogg.se

  1. Nawras Haidar skriver:

   Jadu, är den inte stor så klagar alla på att den är för liten.

 9. Nawras Haidar skriver:

  Lisa det börjar bli lite för mycket häst och rid inlägg och bara rubrik och bild. Kan du inte försöka skriva lite mer text och så? jag gillar det mer och skulle uppskatta det. gilla om ni håller med (: om ni inte håller med behöver ni inte tjaffsa..

 10. Michan aand Pettii skriver:

  Så sööt <3 Våran blogg; http://www.freaking.blogg.se är helt sajjkoo & crejjsi och allt sånt, kalla den vad ni vill..

 11. MarianneDirectioner skriver:

  Hei Lisa! Jeg er en 13 år gammel jente fra norge! Og jeg har sett hver eneste av videoene dine i et halvt år nå! Du var den første jeg abonerte på på youtube og jeg syns du er så dritkul! Jeg vet ikke om noen andre i norge som ser på deg og/eller følger bloggen din…. men jeg gjør det!!! Elsker deg! <3

 12. MarianneDirectioner skriver:

  Hej Lisa! Jag är en 13-årig flicka från Norge! Och jag har sett varenda en av dina videoklipp i ett halvt år nu! Du var den första personen jag abonerte på youtube och jag tror att du är så dritkul! Jag vet inte om någon i Norge som ser på dig och / eller följa bloggen …. men jag gör det! Älskar dig! <3

 13. Josefin skriver:

  Så söt hästen blev
  http://www.ponnyveckan.blogg.se

 14. Felicia skriver:

  Vad fina ni är tsm Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *