Dagen som vart + framöver

Hej!

Från kl 10 på morgonen typ har jag varit i stallet (Jordhammar) för dom har haft invigning. Dom har byggt om hela stallet! Så idag när ALLT var klart så firade vi med tårta. Det var tipspromenad och massa annat, grymt kul rent sagt : )

Nu framöver ska jag åka till Boppan♥ Ta en tur med henne och gosa med lammen såklart! Ett speciellt lamm som har numret ”0126” är min absoluta favorit! Det blir kul ; ) Ska även sätta en video på upplandning snart. Kan avslöja att det har med Kaninerna att göra ;D

_DSC0273

Boppans öron :)<3_DSC0047

Jag sommaren 2012

14 kommentarer

14 kommentarer på “Dagen som vart + framöver”

 1. sabri skriver:

  snälla kolla min blogg sabri.devote.se

 2. Ekstromz E skriver:

  Kolla gärna in min blogg, skulle bli jätte glaad♥

  ekstromz.blogg.se

 3. Emma skriver:

  Sjukt fin blogg, gud vad söt du är<3
  Kan inte vi ha ett länkbyte? För det verkar som att du gillar Justin Bieber och det är just var våran blogg handlar om.
  http://www.thebeliebers.blogg.se

 4. hejheeeej@live.se skriver:

  Fina bilder verkligen!! Och du kan du inte göra den där videon snart när du ska sminka dig med mascarorna?!

 5. Rebecca skriver:

  Vad gullig du var i bilden! >.<

 6. Emma eemma skriver:

  Du är en riktighäst tjej du c;

 7. Nawras Haidar skriver:

  Älskarej Lisa bästa hästjejen som finns <3
  Längtar tills du fortsätter med andra inlägg än dem som handlar om hästar.
  Men jag älskar fortfarande din blogg och dina häst inlägg är också intressanta ♥♥

 8. agnes carlsson skriver:

  hej lisa jag heter agnes kan du svara på domma frågorna i en vidio vem är din idol och varför är du så snäll söt och rolig vad gillar du mest hund eller häst det var allt jag ville säga men jag ville också veta vad du heter på kik hej då världens bästa lisa.:)

 9. Sara Larsson skriver:

  Jag har en giveaway tävling på min blogg där du kan vinna ett gratis assnyggt Iphoneskal! Perfekt för dig Misslisibell på http://www.pinkbeauty.bloggplatsen.se :)

 10. Lilja skriver:

  Jättefina örhängen !!:)

 11. I simply want to tell you that I am newbie to blogging and truly loved your web site. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have wonderful stories. With thanks for sharing with us your web-site.

 12. Newer gentlemen by using hair could possibly be enticed to make use of gel… yet that isn’t proposed. Carbamide peroxide gel clumps the frizzy hair with each other in addition to unveils this crown.

 13. Oh my goodness! an amazing post dude. Thanks a lot However My business is experiencing trouble with ur rss . Do not know why Unable to join it. Will there be anybody acquiring identical rss difficulty? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 14. Hiya very cool website!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m glad to seek out so many useful information here within the publish, we need work out extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *