Ridpasset

sfdsdfsfdsfd

Red Boppisen idag♥ Vi tränade serpentiner igen, det konstiga var att jag fick knappt in fem bågar MEN det konstigaste var att jag klarade att få in tretton bågar, hmm.. man börjar undra haha  Men det gick skit bra, inga problem eller så. Boppan var väldigt mjuk på volterna osv. Vi har ju travat henne ett tag nu och imorgon ska vi få börja galoppera lite smått på henne. Man ska alltså göra så att man värmer upp i skritt och trav som vanligt och sedan tar man några galopp språng och sedan skrittar man och travar igen, tar några galopp språng. Man får bara galoppera några minuter på passen i början.

Till er som inte vet så har Boppan haft en skada men är friskförklarad men det är så att vi tränar upp hennes muskler i benet igen ; )

1 415 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *