Dokumentären!!!

Det blev GRYYYMT bra serriöst!! Är så stolt över Viktor, Isabell och Josefin som gjort den♥  Information om sändningar på kommersiella kanaler återkommer jag med då det blir av till sommaren då det är upp till respektive intresserad Tv-kanal att göra bedömningen av när den ska sändas.

 

36 kommentarer
 • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

  Jag har sett den Lisa!
  Den är sjukt bra:)
  :D

 • Maja

  Vad bra den blev! :D

 • sarah cool

  guu vad bra den blev

 • Ellen

  Fint!

 • Jossan

  Den blev skit bra det tycker ja me! Här kommer lite saker ja vill säga till dig men ja kunde inte skicka de på mail.
  Hej jag är ett sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt stort fan av dig. Min dröm är att få prata med dig innan jag dör! Jag skulle bli så himla glad om jag fick prata med dig på KIK eller skype. Här nedan kommer en dikt liknande sak som jag skulle bli sjukt lad om du läste upp i en video.
  Dikt: Du Lisa Jonsson är en stor förebild för mig och många andra! När jag inte mått bra eller haft dåliga dagar så kollar ja på dina videos och det får mig att på bättre. Det var du Lisa Jonsson som fick mig att lita på mig själv och gå min egen väg. Och inte bry sig vad andra säger om en. Du har lärt mig att sminka sig och mycket mer. Min dröm innan jag dör är att få träffa dig men jag bor så långt bort. Älskar dg söta Lisa!<3<3<3<3Jag hoppas du verkligen ser detta blir så avis på alla fan som pratar med dig på telefon och på kik. Jag verkligen hoppas att jag får ett svar…

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004065445125 My Wiklander

  Den blev bra, Lisa :’) <33

 • engla

  super bra!!Älskar allt du gör <3<3<3<3

 • Annika

  Den blev grym!!!!!:)<3

 • http://www.facebook.com/milly.persson.3 Milly Persson

  Ditt hår ser jätte rött ut när du kollar i en galleria typ. :)

 • Sariz1238

  Asså omg!! o.o har en sån tröja som Lisa här när hon spelar tennis eller vad det heter den grå…Min favorit tröja är det! (Om det är en sån tror det ser ut som det) /Kram Sara ^.^

 • Cindy

  Skiiit bra !!!!!!!!!!!!!

 • Tova

  Den blev jätte bra och de hade redigerat jätte bra!!

 • veronica

  Åh den är jätte bra Lisa! Älskar dig :) <3 Skulle bli otroligt otroligt glad om jag skulle få prata med dig skulle gråååååta! :)

 • Kerstin

  Den vart jätte bra!<33

 • Lisa

  Dokumentären var jätte bra! :)

  Mina nya favorit film eller vad man ska säga :)

 • Johanna-Louise

  Den var SUUUPER herregud vad jag har längtat! ♥
  Haha Lisa du bara: – Han är lite rund som en tennisboll.. Nej! En chokladboll!
  Hahahah du är bara bäst :) <3

 • Linn

  GUUUUD SÅ ROLIGT! :D DEN VAR VERKLIGEN SUPER DUPER MEGA BRA, <3

 • Julia

  Heeeeej!!!!!! Du är grymt bra på det du gör och så men jag förstår att du tycker det är lite tjatigt när alla skriver samma sak så… Jag har några frågor som du så gärna skulle svara på!!!!!!! Snälla?

  Hur många ögönskuggor har du i den där stora? Har en liknande med 120 stycken. Har likadan tröja som dig! (den där du köpte på cubus, den gröna :)

  Min dröm är typ att bli som du.. Känd mode/smink bloggerska. Har du några tips? + Snälla snälla… Kan du göra reklam för min blogg på din?… Det skulle betyda så mycket! Du har så många följare och du är så bra! Snälla? Tack..? Min blogg är Jullan-julia.bloggplatsen.se

 • Kajsa

  Lisa, du är helt grym. Gjorde en liten bild till dig för att du är så fin.
  Skulle du kunna ha med den i ett inlägg? puss:*

  http://i.imgur.com/uJQKDbx.jpg

 • Mathilda Andersson

  JÄTTEBRA VAR DEN! :D :D <3 <3

 • Linnéa

  Den var jättebra! Du ska vara väldigt stolt över detta! I Love You! <33

 • Nelly Holmgren

  blir det bara ett klipp eller flera?

 • ariel

  hej lisa jag heter ariel jag tycker om ding video klipp men jag har en förslag kan man hitta dig på facebook

 • Bella

  Sjukt bra Lisa!
  Du är bäst <'3

 • Issan

  Jobbade ni också med ”huset”?

 • disqus_Gxjq1bwi9w

  du är jävligt snygg

 • Moa

  Gud vad bra den var! Har sett den 4 gånger nu!!! Du var jätte fin och duktig! Du ska känna dig stolt Lisa! <3 du är sååå himla söt ,rolig, braa… Hoppas du ser detta! Tjejen du ringde blev nog väldlig glad. Skulle dö av lycka om du ringde mig ..<333

 • http://www.facebook.com/naumanen1 Saara Naumanen

  Det är verkligen kul att du har lyckats Lisa :) Bra dokumentär! Men ska jag ge någon kritik (till Viktor, Isabelle och Jossan) så var det mindre bra att man inte hörde frågorna dem ställde till dig dem sista minutrarna.

  flickansaara.blogg.se

 • Emma

  Jag håller med dig Lisa, grymt bra♥♥ längtat så mkt på att den ska komma ut♥

 • http://www.facebook.com/julia.larsson.35175 Julia Larsson

  Jisses vad bra den var!♥ Skitbra, kan kolla på den flera gånger! :) Ni fick till det bra där xD♥

 • Miss Angel

  Hej Lisa! Dokumentären blev jättebra! Jag skulle bara önska att jag fick träffa dig en dag! Det skulle vara min allra största dröm♥ Drömmer om dig varje dag! Du är bara så söt och bäst♥ Du betyder mycket för mig! Du förtjänar verkligen inte hat-kommentarer! /Vivianne Änglaberg

 • Erica

  Ååååå GUD. Jag har längtat skiiiiit länge. Den blev jätte bra!

 • (hjärta)

  Hej lisa, jag bara undrar, när du och dina kompisar satt i din säng, Nelly, du och sedan två till. Vad heter dom och ä r dom syskon?? :)
  Är du populärast i klassen??

  Svara gärna i video men annars i ett vanligt inlägg! :)
  Kram!!

  • Viveka Andersson

   klart hon är populärast i klassen!… :D

 • http://www.facebook.com/louise.kemi Louise Kemi

  Gjort den här bilden till dej Lisa och skulle bli så glad om den fick vara med i ett inlägg, du är verkligen en stor förebild för mej Lisa, du är bäst! Kram :) P.s Ta gärna med texten om bilden får komma med <3

 • http://www.facebook.com/louise.kemi Louise Kemi

  Vet inte om bilden kom med, hihi :3