Sånt här får mig att gråta♥♥

Hej Lisa! Du är livet i mina drömmar om att få träffa dig. du är så underbar och förtjänar verkligen inte hat-kommentarer. Jag börjar nästan gråta när du berättar om dina taskiga kommentarer. Jag är ditt allra största fan jag lovar nästan det. En helg tittade jag på dina videos i två dygn i streck!!! Jag blev ALDRIG trött på videorna och få lyssna på när du pratar är en dröm!!!!! Du är underbar och rolig precis som man ska vara för att få ett bra liv som du redan har!  Ta reda på ditt liv! Jag tittar på dina videos natt o dag , kväll o morgon! Älskar dig Lisa♥

—————————————————————————–

Älskar er, ni är grymma!!

uJQKDbx

 

 

 

 

Denna bild har ett fan som heter Kajsa gjort, jätte fin!!

11 kommentarer

11 kommentarer på “Sånt här får mig att gråta♥♥”

 1. Johanna-Louise skriver:

  Fint skrivet! :’) ♥

 2. Ja min bild duger inte :( Försökt visa dej två stycken i snart 3 månader.
  http://www.diamondinthedark.blogg.se

  1. Miss Angel skriver:

   Asså allvarligt, sluta tjata Diamondinthedark!

 3. Saga Sundqvist skriver:

  lisa jag tycker att du är en jätte snäll och cool tjej. jag får bra smink tips av dig du är bäst

 4. Nawras Haidar skriver:

  Sjukt fin bild längst ner och asgulligt skrivet av ditt fan :) Du har underbara fans precis som DIG!♥ vi älskar dig Lisa!<33

 5. belina johan skriver:

  sötaste lisa vi älskar dig duär sjukt vacker

  1. julia skriver:

   hej jag vill träffa dig

 6. belina johan skriver:

  :D

 7. julia skriver:

  hej du är jätte bra på att göra vidios jag filmar och så vidios men jag lägger inte ut dom men jag vill bli som du det är min dröm & jag vill jätte järna träffa dig jag ser på dig nästan varje dag

 8. julia skriver:

  hej vad gör du nu jag vill chatta med dig snälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *