Sånt här får mig att gråta♥♥

Hej Lisa! Du är livet i mina drömmar om att få träffa dig. du är så underbar och förtjänar verkligen inte hat-kommentarer. Jag börjar nästan gråta när du berättar om dina taskiga kommentarer. Jag är ditt allra största fan jag lovar nästan det. En helg tittade jag på dina videos i två dygn i streck!!! Jag blev ALDRIG trött på videorna och få lyssna på när du pratar är en dröm!!!!! Du är underbar och rolig precis som man ska vara för att få ett bra liv som du redan har!  Ta reda på ditt liv! Jag tittar på dina videos natt o dag , kväll o morgon! Älskar dig Lisa♥

—————————————————————————–

Älskar er, ni är grymma!!

uJQKDbx

 

 

 

 

Denna bild har ett fan som heter Kajsa gjort, jätte fin!!

1 244 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *