Viktigt

Lyssna.. Jag la upp några bilder för ett tag sedan där jag red Boppan utan väst, fick massa klagomål över det! Jag hade bara tagit av mig västen för att få lite bra bilder. Jag rider ALLTID, ALLTID med väst och förstår inte att vissa inte gör det.

Nu vet ni att jag bara tog av den lite fort för bildernas skull och tog på mig den igen.

adf

15 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

15 kommentarer på “Viktigt”

 1. mellisno skriver:

  hej jag är en tjej som är norska och titta på videoklipp och din blogg varje dag jag tror att du är fantastisk hoppas att du ser detta

  1. Julia skriver:

   Hej! Man säger jag tycker att du är fantastisk :)

  2. Elisabet Eilertsen skriver:

   Hei jeg er også norsk og ser på hennes videoer og leser bloggen hennes

 2. Adela skriver:

  alltså jag tycker du skriver så mycket om hästar stallet och så har du så många häst bilder du får ha det men tycker det inte är så kul nå mera då det BARA är om hästar,hästar och hästar igen så dra ner lite på det och kör på nått anat i mellan bara ett tips annars jätte fin blogg

 3. Saara Naumanen skriver:

  Måste få påpeka en sak. Tycker inte du ska uppmuntra dina läsare/tittare att rida utan väst, genom att ta ”fina” bilder, även om det gäller för en kort stund.
  Du borde ha haft västen på och visa att en sådan är livsviktig och att man ska ha på sig en när man rider. Många av dina läsare/tittare är faktiskt yngre och i den åldern är det lätt att man vill göra som andra.

  Tänk på det!
  flickansaara.blogg.se

  1. han får väl ha som hon vill! du är väl inte hennes mamma!

   1. Saara Naumanen skriver:

    Nej det har jag inte sagt att jag är heller.

  2. Viveka Andersson skriver:

   men hallå hon sa ju inte ‘för att få fina bilder måste ni ta av er västen, har ni den på blir det bara fula bilder’, det är ju faktiskt HENNES val!

   1. Saara Naumanen skriver:

    Men lilla rara.. Att uppmuntra betyder inte att man behöver säga: Gör si och gör så…

  3. Linnéa =^.^= skriver:

   Asså jag rider utan väst hela tiden, och tro mig, att rida utan väst skadar itne, man följer bara hästen bättre och rider bättre, och om man inte är ruttinerad så får man ta valet att behålla den på. Man får välja själva om man vill ha väst. Om man vill ha fina bilder till en blogg så får hon la ta de! Om du inte har något vettigt att säga så säg ingenting alls.

   1. Saara Naumanen skriver:

    Kan du inte följa hästens rörelse med väst så har du garanterat ingen bra väst eller fel storlek.
    Min kommentar är så mycket vettigare än din.. Suck!
    Sedan måste jag berätta till dig att det spelar ingen roll hur rutinerad man är eller hur snäll och lugn hästen är. Vad som helst kan ske!
    Jag är bara rädd om Lisa, ramlar hon av och skadar tex ryggen så tror jag inte hon är så glad. Hon skulle nog ångra sig rätt rejält att hon inte behöll västen på. Det tror jag med att du skulle göra!
    Men tack och lov gick det bra nu!!

   2. Lisa Green skriver:

    Att rida utan väst skadar inte?
    Hade jag inte haft väst så hade jag vart förlamad idag.
    Om du tror att man har väst för att man är orutinerad bör du läsa på en hel del!
    Jag har ridit i 22 år, haft egen häst i 17 av de 22.

    Om man ska gå ur efter ditt resonemang, att man bara behöver väst som orutinerad. Säg det till alla som tävlar fälttävlan. Där måste de ha väst. Så även vid hopptävlingar under 18 år. Så hade du tänkt tävla hoppning? Varsågod och lär dig rida med väst.

 4. Jacqueline skriver:

  Måste bara säga det här, Jag tycker det är bra att rida med väst när man är lite yngre.
  men man rider mycket sämre med väst. man får mycket sämre rörels och har svårare att följa hästen. Plus att man har kan nästan inte ha armarna längst kroppen som man ska. Så om hästen gör något så har du större chans att sitta kvar utan väst, då du hänger med bättre. men när man inte är så ruttenerad så sitter man ju inte kvar iallafall.

 5. Ebba skriver:

  Är bobban din eller vad den nu hette och är det din skicka ett ja då

 6. Miss Angel skriver:

  Sluta skriva så dumma kommentarer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *