13 kommentarer på “Ni ska bli mina!”

 1. Minna Zuhdi skriver:

  Vart kan man köpa.? Älskar dom..!!

 2. TheMiss Dragana skriver:

  Omg så snygga!!!!!

 3. Emelie Cederhag skriver:

  Vilka fina färger :)
  Gillar dem

 4. Molly skriver:

  Vart kan man köpa dom?!?!?!?!?!?!?! OMG JAG VILL HA!!!!!!!!

 5. Miss Angel skriver:

  Färgerna är jättesnygga!

 6. Elma skriver:

  VAAA finaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<3

 7. Tonje Heggöy skriver:

  Jag vet att du tkr om läppstiftena som heter star någonting och om du vill ha sånna kan jag bara skicka några till dig men då måste jag ha din adress som jag vet att du inte kommer säga och om jag får den tror du att jag kommer säga till någon för jag är en ”random” person och jag lovar till 100000000% att jag inte kommer svika det löftet om du nu svarar skriv på kik :Tonjeheggdoy skulle bli as glad !!!!!!!!❤❤

 8. Guest skriver:

  ’Butiken heter Lime Crime om du inte visste det redan^^

 9. Fanniiiiiiiiiii skriver:

  Butiken heter Lime Crime om du inte visste det redan^^

 10. Emelie skriver:

  Jävla fjortisar ni alla är. Du är 12 år och ser ut att vara drygt 8, du ska inte behöva gå på några dieter med tanke på hur smal du är, du sminkar dig i onödan och tror att du är en journalist, en superstjärna, att du har talang för att sminka. Det blir ju ingen skillnad. Du ser fin ut som en naturlig tjej. Du köpte BH:ar när du var 11, snälla ta inte bort denna kommentar. Den är inte till för att hata, jag blir bara så jävla förbannad när du snor saker från subkulturer (som du inte ens känner till) och tror att det är något JB föremål eller något. Lime Crime är designade för personer med alternativ stil. Och varför behöver du som har ett utséende av en 8-åring gå runt med svarta, gröna och lila läppstift. Du skulle ju inte se klok ut!

 11. Mikaela skriver:

  Hur mycke kostar frakten där?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *