• Elma

  Hej Lisa jag och mina kompisar är dina fans snälla kan du acceptera min fråga på skype skulle betyda guld för mig och mina vänner då<3

  • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

   Vad heter Lisa på Skype ?

   • matilda<33

    lisa02j

 • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

  Jag var sjuk i fredas , lördags , söndags och igår :( men idag är jag frisk, krya på dig Lisa hoppas du endå gör videos idag

 • Elma

  Vad synd att du är sjuk, jag och mina vänner vill jättegärna ha ditt nummer eller att du accepterar på min vänförfrågan på skype snälla kan du skriva ditt nummer i kommentarerna eller lägga till mig i skype <3

 • Lisa

  Jag heter Lisa och du heter Lisa! Jag är sjuk och du är sjuk! ♥

 • Moa

  Krya Lisa <33 puss

 • Elma

  Snälla svara på min fråga lisa skulle betyda guld för mig då (På skype heter hon Lisa01j)

 • Linnea

  Krya på dig <3

 • Ellinor Persson

  Känns som att du är sjuk hela tiden?

 • ellen

  Jag är oxå sjuk :(((((((( so bad! Krya på dig

 • Andrea, ditt största fan.

  Är också sjuk :( Vi skulle haft Friidrott med skolan idag hela dagen ;(´VIlket redigerings program använder du?

  • Andrea, ditt största fan.

   Menar klipp program, till dina videos.

 • Dendrofil

  SUCKS TO BE YOU.

 • Minnie Lucky

  Jag oxå inte kul

 • Johanna-Louise

  Jag är också sjuk :( Igår och idag.. Krya på dig! ♥

 • Amanda <3

  Krya på dig <3

 • Eveliina

  Jag med ♥

 • http://www.facebook.com/linn.lejon Linn Lejon

  hej! krya på dig lisa

 • linnea

  Krya söttnos!

 • Caisa Billger

  Jaa, vad ska man börja med? t.ex den 12 November 2012 kom min dröm i uppfyllelse. Du gjorde ett inlägg där du hade tagit min ”dikt” till dig och gjort det till ett inlägg och så skrev du tack och svarade på min dikt och gjorde mig överlycklig helt enkelt!!!! Det känns som att vi lever samma liv du vet. När hammie dog så hade min kanin precis dött, när din pojkvän som gjorde slut förra vintern var det samtidigt som min pojkvän gjorde slut..du går igenom så mycket annat som du inte ska behöva göra, kommentarer, hat videos mm. Jag tycker att du är modig som vågar visa dig öppet på internet och verkligen försöker att att skita i alla hat grejer. Jag älskar dig fina Lisa❤❤❤ Fortsätt att jobba för jag vet att du aldrig blir sämre, jobba uppåt❤ Jag hoppas att du har det bra och att du känner dig välkommen precis överallt för det är du värd❤ Du är värd allt, och jag kan inte beskriva dig med ord! Det är en känsla, en känsla som man får när man hör dig❤ Ps krya!!
  http://casy.blogg.se
  http://ask.fm/LifeByCaisa

 • Linnea Lindqvist

  Krya Lisa!!♥ Om du blir bättre skulle du kunna ha en fanträff eller nå på Torsdag på
  Liseberg? Snälla♥♥ För det är så att jag kommer åka ner imorgon (onsdag) till Göteborg och då kommer vi vara framme på torsdag, och direkt så kommer vi gå på Liseberg! och då undrar jag om du kan komma dit vid 1 så jag kan få träffa dig?♥ För jag kommer typ aldrig annas kunna få träffa dig för jag bor så långt ifrån dig:(
  ♥♥Krya sötis♥♥

  • matilda

   hej det är första gången

 • Alva

  KRYA

 • Felicia

  Krya på dig Lisa!!♥

 • Mollan

  Krya på dig Lisa!
  Läs alla goa kommentarer, det värmer nog hjärtat<3<3<3
  Hoppas du blir bättre snart! Kramar Mollan<3

 • Gina

  Du ser verkligen inte sjuk ut…!

 • lisa

  det är väll bra att man inte ser sjuk ut. det bror på hur man själv känner sig

 • matilda<33

  Synd :(

 • Linnéa

  Krya på dig vännen♥ Hoppas att du mår bättre imorgon♥ Stora varma kramar från Linnéa….:)

 • http://www.facebook.com/jonna.hurtig.1 Jonna Noren

  Oh så JÄTTEEESYND!!! Not

 • Almis

  Hej! Jag har en fråga! Jag vill va med i din giveaway (presentkort på caseable.com) men jag har ingen youtube kanal… För man måste ju liksom kommentera att man är med (vad ska jag göra)?! Skulle bli sjukt glad för svar!! Kramisar!! ❤❤❤

  • Almis

   Krya på dig!! Sötis! ❤

 • Parmida- fan av Lisa

  Krya på dig sötnos!!! Jag älskar dig asmycket. Jag e fortfarande sjukt glad över att jag träffade dig, den dagen på kulturrum, då mitt liv förrändrades. Jag träffade dig. Det va min dröm, och nu har den gått i uppfyllelse!!! I LOVE YOU LISA, I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU!!!!

 • makeup guru girl

  jag är också sjuk

 • Paulina Vahala

  Kryyya Lisa! <3

 • Sara

  Så söt du är kolla gärna min blogg : https://saraloveblog.wordpress.com/

 • Miss Angel

  Krya på dig Lisa!♥