34 kommentarer på “Mot kcv!”

 1. sarah skriver:

  hej lisa hur är det jag har en fråga
  1.kan man tappa fransar när man är 12 år gammal
  2.jag typ vill vara dig jag kolar redan många video just nu men snälla svara på frågan

 2. Johanna-Louise skriver:

  Kul! :D

 3. ~jonna norén~ skriver:

  Vad är kcv för nåt?

  1. Viveka Andersson skriver:

   typ kyrka

  2. marjonss skriver:

   Kristet Center Väst, Pingstkyrkan i Stenungsund.
   http://www.kcvast.org/

 4. lol skriver:

  hej jag heter hanna på 16 år och jag har skaffat mig en ask.fm jag vil gärna dela med ig saker och jag lovar att svara på alla frågor.
  ni får gärna fråga vad ni vill det kommer att bli kul
  http//ask.fm/hannasliv

 5. Directioner skriver:

  Snälla kan NÅGON ställa MASSA frågor på min ask?? <3 :D http://ask.fm/Sannash <3

 6. Hej! Har du tagit bort din ask??❤

  1. miranda skriver:

   heeeeeej!

 7. Nail art design skriver:

  Super fin blogg!

  Om du vill lära dig att göra enkla, snygga, roliga och kreativa nageldesigner tycker jag att du ska kolla in min blogg!

  Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte!!:)

  http://Www.nailartdesign.webblogg.se

  Kram!

 8. Stina skriver:

  Vem är det bakom dig?

  1. marjonss skriver:

   Mats

 9. belina johan skriver:

  det är hennes brosa :

 10. miranda skriver:

  hejj jag e en tjej och jag älskar dig snälla svara

 11. miranda skriver:

  hejj

 12. miranda skriver:

  ääälskar dig

 13. miranda skriver:

  puss

 14. miranda skriver:

  hihihihihihihiihihihihihiih

 15. miranda skriver:

  :)

 16. miranda skriver:

  svara:))

 17. miranda skriver:

  snälla

 18. miranda skriver:

  snälla svara

 19. disqus_Ii3hKRU1O3 skriver:

  haha vilken jävla lirare han där bak verkar vara

 20. meja skriver:

  hej jag tycker att du är grymt bra på dina sminkningar de ä första gången jag skrive en komentar så de komme kanske kommer bli konstit men jag har tipsat många tjej kompisar om dig och dom älskar dig:))

 21. miranda skriver:

  Hejj misslisabell jag älskar dina videor och prata nästan om dig hela tiden !<3 sminkar mig som du snälla kan ud v svara på denna kometnar:)) och göra en video till mig och säg hej denna video e till miranda

 22. Going Here skriver:

  I just want to tell you that I am just newbie to weblog and seriously loved this web-site. Likely I’m planning to bookmark your website . You actually have terrific articles and reviews. Thanks a lot for revealing your blog site.

 23. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this just before. So nice to seek out somebody with some original thoughts on this subject. realy we appreciate you starting this up. this amazing site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality. beneficial problem for bringing interesting things to your web!

 24. This web page is actually a walk-through for all of the details you wished about it and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll absolutely discover it.

 25. Jc Airington skriver:

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I in finding this matter to be really one thing which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely huge for me. I am looking ahead on your next submit, I will attempt to get the grasp of it!

 26. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I to find It really useful & it helped me out much. I’m hoping to provide something back and help others like you helped me.

 27. I simply want to say I’m newbie to blogs and honestly liked you’re page. Probably I’m want to bookmark your blog . You absolutely have amazing writings. Regards for sharing your website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *