Boppan, kaninerna och massa mer!

..Varit en rolig dag idag faktiskt! Jag var först hos Boppan<3 sedan när jag kom hem som dock var lite sent så gjorde vi kaninhagen större så nu är Charlie och Nina glada : )Imorgon ska Hanna (min syrra som har flyttat) komma hit för att Emil som är min bror ska konfirmera sig ;) det kommer bli jätte kul.Sedan på måndag börjar skolan. *pust*. Men det blir gött att träffa alla goa kompisar ;) Godnatt på er alla!!<3320130511-232906.jpg

4 kommentarer
 • veronica

  Älskar dig Lisa! <3 jag gjorde en bild till dig är inte så bra på det men ÄLSKAR DIG du gör mina dagar :)

 • baaaaaaaaaaaaaaabbuuutabi

  Hej söta Lisa, kul att du hade en kul dag. Men ”Jättekul” är ETT ord :). Det är samma sak med ”jätteroligt” och ”jättetråkigt” o.s.v. :D

 • Viveka Andersson

  Jag fyller år på måndag! Är väl bara en dröm, men… skulle bli överlycklig om du grattade mig i en video..!

 • Hilma

  Hej ;) Ville bara säga att jag älskar dig så SJUUKT mycket alltså! Du är så fin och söt och snäll och rolig och bara BÄST! Du kommer Alltid med bra smink tips osv. När man kollar på dig blir man bara gladare och gladare! Du fattar inte hur mycket jag önskar att jag träffade dig någon dag! Jag kollar på dig HELA tiden Alltså! Jag är avundsjuk på dig! Du är så perfekt och bäst och allt<3 Du är som en kompis man inte träffat typ. Jag och mina kompisar pratar om dig varje rast och hela tiden, Man kollar på dig om man är med kompisar och annars också. DU FÅR ALDRIG SLUTA VLOGGA OCH BLOGGA LISA! Du är: Rolig, söt, snäll, bra på att sminka(eller bäst då) och mångas (bla min) förebild! Och det är inte så svårt att förstå eftersom att du är bäst på det du gör! Du är grym på att sminka och allting! Du ser ap bra ut på foton också! Strunta i alla elaka kommentarer du får, dom är bara avundsjuka på dig! över 100 000 ser upp till dig Lisa, vi stöttar dig! Alla som skriver elaka saker till dig kan bara.. ja jag vet inte vad. DU ÄR JÄTTE JÄTTE MÅNGAS FÖREBILD!

  kort sagt är du: En glad, fin & söt tjej som är grym på att sminka och är över 100000 personers förebild!

  Vi älskar dig lisa! (du får läsa upp denna kommentar i en video om du vill!)

  Puss! (Jag har gjort ett litet collage med dig.. och lite mig…)