Godmorgon Lördag!

Godmorgon!

Igår var jag på kcv, grym kväll asså! Det vas så galet kul med alla kompisarna!

Idag har jag nyss filmat en video, ska redigera den nu så kommer den upp lite senare.

IMG_0406

38 kommentarer

38 kommentarer på “Godmorgon Lördag!”

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Godmorgon Lisa!
  Jag undrar vad det är för bok på bilden?
  Vad brukar ni göra på kvc?

  1. Viveka Andersson skriver:

   tycker mer det ser ut som en plåtask…

 2. Almis skriver:

  Kul!! Älskar dig!!! Puss!! <333

  1. Almis skriver:

   Kolla gärna in min instagram jag heter almisgo :) <3 skulle betyda SJUKT mycket!! Puss och kram!! <3

 3. sarah skriver:

  va kul

  1. Elin skriver:

   Hej Lisa jag är en tjej som gillar dej jag titta på dina vidjos men jag har ett problem jag har inte nästan inte nåt smink vad ska jag göra från en tej som jarna ha svar Elin

   1. Anonym skriver:

    Du kan få Mascaror från tidningar (som du gillar) och sånt. På ÖoB i Kista galleria har dem smink för 20-40 kronor/styck. Där har dem puder, läppglans, läppstift, mascara och mycket mer. Det är jätte bra smink.

    1. Anonym skriver:

     Ps Gina Tricot och H&M har smink för 40-50 kronor/styck också.

     1. johanna skriver:

      hej, elin! även om du frågade lisa så tänkte jag svara ändå!

      Som anonym skrev finns det ju billigt smink som kan vara bra att börja med när man vill börja håla på med smink oså.

      Du kan även säga till din mamma att d önskar dig smink när du fyller år (om du inte redan har gjort det) Eller nästa gång ni handlar på öob kan du fråga om du får köpa någon/några sminkprodukter. Dom har ju lite olika paket på öob som innehåller lite sminkprodukter. På bilden här nedanförär ett set från öob med sjukt bra smink. Kostar cirka 70-80 kr.

     2. :D skriver:

      Kan du länka den här sidan med den bilden du la ut ”johanna”

 4. Inspogirls skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna ta och kolla min blogg? Det är en blogg med bra pepptexter och inspirerande bilder. Det vore ALLT för mig om du kollade in den! ♥
  http://www.inspogirls.blogg.se

 5. Bästisarna skriver:

  Hej! Jag och min bästa vän har en liten blogg tilsammans jag skulle bli sjukt tacksam om du gick in på den http://www.rogsta.blogspot.com

 6. johanna skriver:

  Hejsan på dej!
  Kan du göra en parfymvideo? snälllaaa! Alltså där du visar alla parfymer beskriver dem och sånt? tacksam om du gjorde det <3
  Föresten så vill jag bara säga till alla haters att dra åt helvete!
  Är det så att ni inte gillar Lisa, VAD FAN GÖR NI DÅ HÄR? själv älskar jag lisa och allt hon gör. Därför är jag här och anatar att dom flesta andra som tittar på Lisas blogg oxå älskar henne. Så vad gör då ni hater här? tack för mig

  1. johanna skriver:

   antar* haters*

 7. Pinta@hotmail.se skriver:

  Heej lisa! Jag skulle vilja lära känna dej bättre… Typ bli kompisar! :) jag vet att du inte känner mej men du kan skriva till mej på kik :pinta.l . Asså de är inte så att jag tänker att jag vill vara vän med en kändis. Utan jag tycker du verkar hur snäll och glad som helst! /matilda :)

 8. Maja skriver:

  Hej lisa vill att du ska göra mer filmer plizzzzz

 9. Emilia skriver:

  Hej lisa!
  Jag bara undrar vad ”kcv” står för…:O
  Jag fattar liksom inte riktigt, så snälla svara!:/:)

  1. ~jonna norén~ skriver:

   Kristert center eller nåt

  2. marjonss skriver:

   Kristet Center Väst, Pingstkyrkan i Stenungsund.
   http://www.kcvast.org/

 10. :D skriver:

  Hej Lisa! Kan du visa din mamma och pappa på ett foto eller något nån dag, det hade varit kul :D

 11. :D skriver:

  Hur mycket får du i måndas peng eller får du pengar från bloggen?? snälla svara :D

  1. Lisa skriver:

   Jag vet ;) Hoppas det är Okej för dig att jag svarar ;O Hon får 500 i månadspeng ;)

 12. Hilda skriver:

  Hej Lisa du är ett stort fann av mig jag bara undrar om du kan göra en video om din familg skulle vara kul och se så om du kan det så skulle det vara kul hoppas du ser det älskar dig Lisa

 13. lol skriver:

  http://ask.fm/hannasliv
  gå gärna in i min ask och fråga något
  ni kommer inte att ångra er

 14. Lilla jag skriver:

  Hej Lisa kan du snälla göra en Morgon rutin upd.???:)<3

 15. cindy skriver:

  hej lisa du är bra på att sminka dig jag älskar dig

 16. cindy skriver:

  lisa kan du göra en video när du visar ditt hus SNÄLLA

 17. cindy skriver:

  lisa kan du i en video visa din familj lisa snäla

 18. cindy skriver:

  hur har du råd med så mycket grejer?

  1. Lisa skriver:

   Hon får 500 kr i månaden Men dom som säger att ååå hon är så bortskämd och sånt men Tänk på att hon köper allt själv!!!!!!!!

 19. cindy skriver:

  hej lisa

 20. cindy skriver:

  kan du göra en video när du är ute?

 21. Lisa skriver:

  När kommer Dom 2 Challenge:arna ( Om man skriver så?) ;) Vill se dom ♥♥

 22. see it here skriver:

  I just want to say I am very new to blogging and site-building and certainly enjoyed your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have great well written articles. Regards for sharing your website page.

 23. there are times that good public relations cannot be always achieved,

 24. Elly Bareis skriver:

  Aw, this was a very nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get one thing done.

 25. Just wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *