3 tjejer, borta i 10 år

Har ni hört om dom 3 tjejer som kidnappades som kidnappades för 10 år sedan? Dom hittades här om dagen i USA. Det var en man som hörde ett skriv på hjälp från grannhuset. Hans vän hjälpte honom att sparka upp dörren och han fick ut dom tre tjejerna. Han ringde polisen och dom grep en man med sina bröder som hade gjort det. Det är helt chockerande! Att tre tjejer kidnappares och var det i tio år! Dom fick träffa sin familj och släktingar igen :) Men det konstiga är att en av dom hade fått barn under de tio år som var runt 5 år har jag hört. Stackars barn som aldrig sätt ljuset.

IMG_3209

50 kommentarer

50 kommentarer på “3 tjejer, borta i 10 år”

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Gud vad synd, stakars barn :( ❤

 2. Lilla jag skriver:

  Näe vad bra att dom hittade dom!!

 3. makeup guru girl skriver:

  aaaa jag såg de en fick ett barn…..de var ju på 8 sidor vi jobbar med de på skolan ;)

 4. Tilda skriver:

  det är förf’n helt jävla idiotiskt.. Sorry för orden men jag är så UPPRÖRD!

 5. Sanna Widerönn skriver:

  Hon blev gravid för en av männen har våldtagit tjejerna när dom var kidnappade.. Dom fick se ljuset ibland, men då fick dom sitta fast i ett koppel som mannen höll i som om dom vore hundar! Och han klädde av dom nakna när dom var ute och ”rastades”. Läste allt detta i Aftonbladet så jag hittar inte på! De är så hemskt! Dom har inte gått i skolan på 10 år, tänk att hela deras liv är förstört :(

 6. anna skriver:

  men ni vet väl att nästan 5 år tidigare så hade grannen hört ett skrik men sen när dom ringde polisen! så visste dom inte vilket håll det komm i från och ni vet väl att en av tjejernas mamma dog så hon inte han se dom! så hemskt men sen år tidigare innan dom var inlåsta så länge så var polsen och undersaökte men då var ju källarenm låst! och dom var i handfängsler!

 7. Moa skriver:

  Gud vad hemskt :-((((( börjar näsan grina ;-((((

 8. Moa skriver:

  Nästan*

 9. Nawras Haidar skriver:

  Usch vad hemskt stackarna hoppas dom får ett underbart liv efter det som hänt hoppas deras liv blir MYCKETTTTT UNDERBART. ;( ♥

 10. Emelie Pettersson skriver:

  Får du blickar i skolan för att du är Misslisibell? Snälla svara har alltid undrat! Haha :)

  1. Julia Larsson skriver:

   Jag har också alltid undrat det! Men jag tror att de kanske är vana vid det, venne :)

 11. Julia Larsson skriver:

  Åh, vad tråkigt! :( Fasst det är ju tur att de får träffa sin familj och så nu (: ♥

 12. Linnea skriver:

  Ja, jag har hört och läst om det! Hemskt är det.. Usch..
  Förövrigt har du en väldigt söt blogg! Kramar! <3
  http://linnealinita.forme.se/

 13. doge2 skriver:

  En glad bild tillsammans med denna text passar inte riktigt!

 14. Alexandra skriver:

  Varför ler du på bilden ?

 15. Rebecca skriver:

  Den yngste var väl 13-14 år när hon kidnappades! Så ***** hemskt!!!

 16. Majken skriver:

  Så var det inte riktigt… Det var en tjej som lyckats rymma som ringde polisen, grannen var inte inblandad. Och en av de tre tjejerna hade också fått barn men då hade mannen slagit henne på magen så barnet dog. Och en av tjejerna hade bråkat med sin mamma precis innan hon blev kidnappad och därför trodde alla att hon bara rymt så de letade inte mycket efter henne, så nu vill hon inte träffa sin mamma eller pappa bara sin bror. Mvh Megamajken.devote.se

 17. Sanna skriver:

  ja jag läste det på datorn

 18. polly skriver:

  barnet fick faktiskt se ljuset när hon rastades i trädgården…

 19. Johanna-Louise skriver:

  Usch, vad hemskt! Tur att de får träffa sin familj igen ♥

 20. Love_for_life skriver:

  Det är så hemskt, och hon fick barn för att de våldtogs ständigt av bröderna. Det hände en liknande sak en gång då det var en tjejs far som låste in henne i ett stall elr nåt typ och våldtog henne. Jag tror hon fick typ 10 eller mer barn. Ett dog tom vid födseln. Mannen hade sagt till hans fru som bar hennes mamma att hon hade stuckit, det gick inte att kontakta henne för hon var ju fast :/ så synd herre min gud

 21. Amanda-bieber skriver:

  Stackars dom

 22. disqus_Ii3hKRU1O3 skriver:

  kan inte du som är kristen förklara varför sådant här händer? hur kan ”gud” tillåta detta?

 23. Amanda Åbrandt skriver:

  Fy vad hemskt!!!:( Tänk att vara kidnappad i tio år

 24. mig skriver:

  det stavas sett, inte sätt *himlar med ögonen*

 25. disqus_Z7rygJeV2o skriver:

  så var det ju inte riktigt! alla berättar olika och det är ju bara en story som är sann, själv har jag hört att grannen hade hört dom ropa på hjälp innan och ringt polisen men då hörde dom inget mer så polisen lämnade platsen. och det var en av kvinnorna som sparkade in dörren och tog sig ut och en av kvinnorna fick barn eftersom mannen våldtog henne.

 26. Mandy skriver:

  Alla berättar olika och ingen vet exakt vad som hände förutom de 3 själv då så sluta tjata på varandra-.-

 27. Anonym skriver:

  Okej, du är ju tolv, eller hur? Lär dig stava och lär dig skillnaden på dom, de och dem. Det här inlägget var jäkligt onödigt eftersom alla redan har hört detta på nyheterna och om du ändå skulle skriva om det här kunde du väl ha inkluderat dina tankar också, inte bara rakt av skriva av VLT eller någon sådan tidning -.-

 28. Hello skriver:

  De tre tjejerna brukade bli fastkedjade i huset. Mannen som kindnappade dem kan vi kalla ”Bert”. Bert brukade ha ytterdörren öppen ibland, för att sätta tjejerna på prov ifall de skulle försöka rymma. Om de försökte slog han dem. En dag när han inte var hemma var ytterdörren öppen av misstag. Tjejen som inte var fastkedjad såg grannarna sitta på balkongen huset bredvid. Hon sträckte ut handen ur dörren, (där själva innerdörren var öppen, men ytterdörren satt fast i en kedja.) och skrek på hjälp. Grannarna hörde. En kille kom fram och lyckades sparka upp dörren så pass att tjejen kom ut. Hon heter Amanda Berry. Hon fick hjälp med att ringa polisen. När polisen kom fick de ut de två andra tjejerna innan mannen kom hem. Sedan grep de mannen och hans bröder. Han bröder var dock oskyldiga, och släpptes. Mannen riskerar numera att få dödsstraff.

 29. kram puss jag krille kristian palmen

 30. kram puss sova över mat
  sderhöjdsgatan .5,43250.varberg
  kristian@palms.se

 31. krille kristian palmen skriver:

  kram puss krille kristian palmen

  1. eric skriver:

   Alltså vad menar du?

 32. krillekristianpalmen skriver:

  Kramar sötrarkyssen

 33. krillekristianpalmen skriver:

  Tejejersötrarkyssenmankrillekristianpalmen

 34. krillekristianpalmen skriver:

  Kramar söt rar kyssen tjejer och man krille Kristian palmen

 35. krillekristianpalmen skriver:

  Kramar söt rar kyssentjejer ochmsn krille Kristian palmen

 36. krillekristianpalmen skriver:

  Kramar

 37. krillekristianpalmen skriver:

  Kramar

 38. Per Duske skriver:

  jag har varit frihetsberövad(rövad) i snart 12 år och jag har inga barn som är fem!

 39. her explanation skriver:

  I simply want to mention I am just very new to blogs and definitely savored this web site. Likely I’m want to bookmark your blog . You definitely come with exceptional stories. Cheers for sharing with us your blog site.

 40. The thing i like about your blog is that you always post direct to the point info.:,*`,

 41. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *