14 kommentarer på “Please stop raining!”

 1. Emma eemma skriver:

  Vi har sol hela tiden :3

 2. Linnea skriver:

  Andra kommentaren

 3. När kommer dom andra två callenges upp

 4. sarah skriver:

  ja eller hur jag vill
  också att den ska slut

 5. Hilma skriver:

  Vi har vart ute och kört brännboll i spö regn idag.. ;(

 6. ida_nilsson98 skriver:

  Har en veckans blogg just nu och du får gärna delta !:)
  http://idanilssonnn.blogg.se/2013/may/veckans-blogg.html

 7. doge2 skriver:

  THATS NATURE
  xD

 8. Rebbe skriver:

  Håller med här har det regnat hela dagen!!!!

 9. Victoria Nyström skriver:

  Hej hej Lisa kommer du i håg mig Victoria Nyström från facebook.Vi blev vänner innan du blev känd

 10. Natalie skriver:

  Lisa du kanske inte har sett alla dina kommentarer på dina youtube klipp men jag kan säga att på vartende Youtube klipp så har alla skrivit att de vill att du ska göra ”Draw my life” Så snälla, jag tror att du hade kunnat fått otroligt många nya prenumeranter! <3 Kram

 11. Tilda skriver:

  Du är underbar ska du veta. Det känns som att jag känner dig för att jag ser på dig så mycket. Varje gång du ler eller skrattar ler jag också. Du får mig att må bra även om jag mår dåligt. När du gråter eller är ledsen gråter jag också. När jag såg din ”hackad” video började jag storböla. Utan dig hade livet inte haft någon mening, ärligt. Du äger och fortsett med det du gör underbara och härliga Lisa! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  PS. Du är värd betydligt mycket mer hjärtan men tyvärr går det inte skriva så mycket för jag hade hunnit dö innan det. DS //Tilda-ett av Lisas största fan!

 12. leia skriver:

  Har vart inne hela dagen….gött

 13. Emilia skriver:

  Hej, jag vill börja med att du är jätte söt och det verkar som du är snäll :) Jätte fin blogg ♥ Kan du läsa min http://mynovelss.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *