Svar på kommentar

Ska svara på en kommentar från DETTA inlägg.

—————————————————————————-

Snälla Lisa, sluta göra reklam för saker och företag.
Dom utnyttjar dig bara.
Tycker du är jätte bra men snälla sluta med det.

svar: Jag gjorde inte reklam i detta inlägg! Jag har som en kategori man kan gå in på där man kan se vilka produkter jag har gjort reviews på. Jag gör dessa inlägg för att det är kul och ni får veta lite mer om vad jag tycker om produkten! Så jag gjorde inte detta inlägg för att ett företag sa att jag skulle göra det utan jag ville verkligen säga vad jag tycker om den mascaran.

IMG_0935

15 kommentarer

15 kommentarer på “Svar på kommentar”

 1. Belieber skriver:

  Hej snälla kan du Svara det här i en svar på kommentar? Jag skulle vilja fråga om en sak. Kan du göra som juni? Hon har ju att hon länkar 1 varje lördag, kan inte du också lyfta fram 1-5 bloggar nån speciel dag i veckan hjälpa till alla som vill lyfta fram sin blogg, jag kommer skriva min blog under inlägget. Du får ta bort det om du inte vill att det ska stå dära.
  http://isabellavanessa.blogg.se

 2. veronica skriver:

  vart redigerar du dina bilder älskar dig Lisa och skulle gärna vilja veta :) kan du svara på det i en video/blogginlägg? kram <3

 3. Emma eemma skriver:

  lol

 4. Flumiflim :3 skriver:

  Ok, bra vad glad jag blir.
  Men, Lisa kan du inte göra lite mer giveaways på saker du fixat.
  Som inte är sponsrat.
  Tack.

 5. snoken001 skriver:

  Du glömde två saker i ditt elf smink

 6. Alva skriver:

  såå sjukt fin du är lisa!!!

 7. Elin skriver:

  Asså jag fattar inte hur du kan vara så sjukt Söööööööööt! :)

 8. Det kanske kommer ett inlägg om dig på min blogg❤♥❤❤

 9. Nadja skriver:

  Så ful du e du tror du e söt o fin och snäll och du tror du e rik snälla sluta va så jäkla dryg hela tiden och skryt inte snälla!!! Och du har dårlia föreldrar för dom tillåter en 11 åring ha youtube konto fattar dom inte att det finns peddos och sånt så sitter och söker upp dig!!!!!

  1. Elin Björk skriver:

   Om du tycker lisa e ful varför kollar du på hennes blogg då?
   bry dig om ditt eget liv

   Lisa:Bry dig inte om vad dom tycker om dig,du e bäst <3

 10. Matte Boii skriver:

  Tjeenare Misslisibell(Lisa) Jag är en 10 årig tjej och fyller år på fredag Asså 17:de Maj.Snälla kan du skriva grattis eller nåt för det skulle betyda.Att du bryr dig och sånt.Men iallafall hälsa mig en riktigt bra 11:års dag :)

 11. jennifer skriver:

  vad heter du på kik

 12. jennifer skriver:

  ja e ätt stort fan av dig

 13. jennifer skriver:

  ja och min vän felicia älskar dig vi e ätt stort fan av dig <3<3<3 kan du göra en vidio vad du heter på kik<3<3<3<3

 14. jennifer skriver:

  vad e dit nummer kan du svara på min fråga ja e dit fan<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *