favoriterna!

På lördag är de det vi alla väntat på. Eurovision Song Contest 2013!! Tänkte visa alla mina favoriter :)11 kommentarer

11 kommentarer på “favoriterna!”

 1. Belieber skriver:

  Hej snälla kan du Svara det här i en svar på kommentar? Jag skulle vilja fråga om en sak. Kan du göra som juni? Hon har ju att hon länkar 1 varje lördag, kan inte du också lyfta fram 1-5 bloggar nån speciel dag i veckan hjälpa till alla som vill lyfta fram sin blogg, jag kommer skriva min blog under inlägget. Du får ta bort det om du inte vill att det ska stå dära.
  http://isabellavanessa.blogg.s

 2. Lisa skriver:

  Det är också mina favorite ;)
  Gillar din kanal.

 3. Emelie Cederhag skriver:

  Det är också mina favoriter,:) förutom hon från Danmark:(

 4. AlexandraBelieberForever skriver:

  Heeeej,Lisa! Jag tycker att du är underbart duktig på att blogga o att du e helt underbar som person!! du e snäll,rolig,omtänksam,söt,snygg,smart och helt underbar:) jag har alltid velat va som du!!! Jag har haft en rätt tuff period nu,bland annat med min mamma o pappa så jag fick flytta därifrån men jag ville bara få dej att förstå att när det va som mörkast så fick du mej att se ljuset när det va som tuffast fick du mej att orka ta ett steg till!!! du e en otroligt underbar förebild som jag alltid vet finns där när jag e ledsen,!!! det har funnits tider jag sagt”nää,jag vill inte mer jag orkar inte´´ men sen såg jag dej och ändra genast åsikt!!!! jag är snart 13 år och älskar dej !! jag ser upp till dej till hundra procent 247 älskar dej!!! du e bääääääst!!

 5. Emma eemma skriver:

  slovenien är jätte bra^^

 6. Vendela skriver:

  Danmark härmar Loreen sååå mycket ju :( Hon är barfota, sitter på scenen med rufsigt hår och har nästan samma sound i låten, men de när bra! :)

  1. Emma eemma skriver:

   dom härmar inte loreen bara för emmelie de forest är barfota det är jätta många som är barfota -.-

 7. Saara Naumanen skriver:

  Hejar på Danmark jag med! :)

  flickansaara.blogg.se

 8. Nova skriver:

  Den sista mimar ju!

 9. samuel skriver:

  vad hetter du på skype :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *