Varit en…

…fantastisk dag idag tillbringad med min grymma kompis Gustaf! Följde med honom hem som ni nog vet och vi spelade minecraft m.m men sedan följde jag med till hans badminton träning som dock var inställd men man fick spela badminton ändå och det var riktigt kul! Man ska bara kolla på bollen hela tiden så träffar man x) Efter badmintonen fick vi glass, det körkärnade vi!!

bild.JPGg

4 kommentarer
 • http://www.facebook.com/julia.larsson.35175 Julia Larsson

  Lisa, du är världens finaste människa. Jag skulle nog inte kunna överleva utan dig. Du är allas förebild, vi älskar dig!♥

 • Pontus Ekberg

  oh jävlar.. jag ritar typ 100 gånger sämre :P snyggt du ritar ;) :) kan du maila mig??

 • Amanda

  Du chatta med mig på Gustaf Kik;D Kan prenumerera på min yt kanal MandisBeauty

 • julia

  juliagavefalks.blogg.se