”Fantastiskt” är ordet

La upp en video video på smyckena jag fick från favor21.com. Filmade en till video innan jag gick ut till kaninerna och har nyss kommit in från dom. Seriöst! Det är så galet varmt och idag ska jag rida *Pust* haha.

Fick en underbar kommentar som jag vill lyfta fram i detta inlägg

Du har styrka. Du har den bästa självkänslan. Du har gjort mig helt tagen, med ditt fina leende och ditt söta ansikte. Du e UNDERBAR. Det går inte att beskriva med ord, hur mkt jag tycker om dig. Det skulle betyda mycket om du svarade på denna kommentaren. JAG ÄLSKAR DIG LISA.
Kram En Tjej Som Älskar Lisa Jonsson Och Är Hennes Största Fan<3<3<3<3<3<3<3<3
I LOVE U LISA!!!

Det går INTE att beskriva hur glad jag blir över era kommentarer, jag får upp min självkänsla mer och mer tack vare ER! Kan beskriva med ett ord, ” fantastiskt ”. Tack till er alla att ni bara är sådana underbara personer!

Nu till nått helt annat. MUSIK! Jag älskar musik och speciellt sådan club musik typ. Som denna låt! Blir så grymt lycklig när jag lyssnar på den och så PEPPAD. Lyssnar på den just nu och man vill bara skriva MER och MER :*

Nu till skolan, på onsdag nästa vecka ska jag på basketturnering på kopperskolan, samma skola som jag ska på disco hos ikväll :) Det kommer bli awesome!

Vill säga att jag ÄLSKAR er över hela mitt hjärta och som jag sagt många gånger innan. Utan er skulle jag inte vara här jag står idag!

Lisa

13 kommentarer
 • Klara

  Kostar det att prenumerera på dej?

  • Lilla jag

   Nej man måste bara ha ett yt konto:)

 • Julia

  Du är verkligen så himla fin och snäll du hjälper än och gör så att man mår bättre! Du tar alltid hand om dina fans, du är en sådan stor förebild. Du är så stark som står för det du tycker. Du sminkar superfint och du är jättesöt i dina sminkningar men du är t.o.m fin utan smink eller löshår. Du är underbar, Lisa. Älskarejj

  • http://www.facebook.com/jonna.hurtig.1 ~jonna norén~

   Försök inte skriva massa sådant för hon tog upp det i ett blogginlägg

   • Hanna

    Varför ska hon inte berömma Lisa? :s

 • Julia

  Det är en på msp som säger att den är du, är det sant? Hon heter supermodel bella

  • http://www.facebook.com/jonna.hurtig.1 ~jonna norén~

   Jag tror inte hon har msp eller hon har inte de

 • julia
 • Lilla jag

  Lisa, du är så himla fin, det går liksom inte att tänka hur fin och stark du är, sluta aldrig att vara dig själv!!

 • Feffi

  Älskar också den typen av musik men också house. Kul att vi har samma musiksmak!! ÄLSKAR DET DU GÖR OCH DIG!!<3<3

 • JAG ÄLSKAR DIG LISA.

  Du, jag fattar inte att det är sant. Du lyfte upp min kommentar. Herregud. Dör.
  Jag var tjejen som du träffade på kulturum. Jag minns, du kollade lite forskande på mig, som om du ville att ja skulle säga något. Lisa, jag ville, men jag va heelt stum. Nu kanske du förstår. I LOVE U LISA<3<3<3<3<3<3

 • http://www.facebook.com/sara.thoren.18 Sara Thoren

  Hej lisa i love you du är det bästa jag vet du ska inte bry dig om andra som skriver dåliga kommentarer för dom är bara avis!! <3 <3 love u

 • Cassandra, ett stort fan.

  Lisa, jag är super stolt över dig.

  Du är en stor bloggare med stora drömmar.

  Du är vacker i alla sätt.

  Du har fint smink & mycket fin personligthet.

  alla haters är inte värda din uppmärksamhet.

  du har hoppat över alla hinder & travat igenom alla svåra tider,

  att bara kolla din blogg gör min dag.

  Jag kan behöva dina råd & hjälp,, du kommer komma långt,

  Vad dem än säger kommer du komma så lång dy kan & försökt att klara dig & lev det fantasika liv du har,

  Jag Älskar dig vloggar & din blogg, Tack för du finns & tack för du skapade denna bloggen,

  Fanstastik är du,,

  Underbar är du.

  Lev ditt liv & skit i vad dem säger.

  En dag hoppas jag att jag blir lika stor som dig.

  Tack för du ger mig hopp & tro om detta jag skriver,

  Kram cassandra.

  Hör gärna av dig om du har lust,

  0702549176.

  Btw, jag önska att jag kunde rida som dig.