”Fantastiskt” är ordet

La upp en video video på smyckena jag fick från favor21.com. Filmade en till video innan jag gick ut till kaninerna och har nyss kommit in från dom. Seriöst! Det är så galet varmt och idag ska jag rida *Pust* haha.

Fick en underbar kommentar som jag vill lyfta fram i detta inlägg

Du har styrka. Du har den bästa självkänslan. Du har gjort mig helt tagen, med ditt fina leende och ditt söta ansikte. Du e UNDERBAR. Det går inte att beskriva med ord, hur mkt jag tycker om dig. Det skulle betyda mycket om du svarade på denna kommentaren. JAG ÄLSKAR DIG LISA.
Kram En Tjej Som Älskar Lisa Jonsson Och Är Hennes Största Fan<3<3<3<3<3<3<3<3
I LOVE U LISA!!!

Det går INTE att beskriva hur glad jag blir över era kommentarer, jag får upp min självkänsla mer och mer tack vare ER! Kan beskriva med ett ord, ” fantastiskt ”. Tack till er alla att ni bara är sådana underbara personer!

Nu till nått helt annat. MUSIK! Jag älskar musik och speciellt sådan club musik typ. Som denna låt! Blir så grymt lycklig när jag lyssnar på den och så PEPPAD. Lyssnar på den just nu och man vill bara skriva MER och MER :*

Nu till skolan, på onsdag nästa vecka ska jag på basketturnering på kopperskolan, samma skola som jag ska på disco hos ikväll :) Det kommer bli awesome!

Vill säga att jag ÄLSKAR er över hela mitt hjärta och som jag sagt många gånger innan. Utan er skulle jag inte vara här jag står idag!

Lisa

623 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *