21 kommentarer på “Mot discot!”

 1. Lisa skriver:

  Lycka till

 2. jonas skriver:

  Hora

 3. jonas skriver:

  Jävla vider stick förfan, hur gammal är du egentligen? du bara väntar på en pedofil som trycker dig i fisan.

  1. Julia Larsson skriver:

   Lägg av! -.- Vem är det som tvingar dig att läsa Lisas blogg?..

 4. Julia Larsson skriver:

  Shiit vad du är söt! Man kan inte bara sluta älska dig Lisa!♥

 5. xandra004 skriver:

  Du ”jonas” om du ska vara så kaxig kan du göra en egen blogg och skaffa ett eget liv… Du behöver inte läsa den här bloggen för här ska det bara finnas mäniskor som bryr sig om varandra och Lisa . =) ( IN YOUR FACE)

 6. doge2 skriver:

  HERREGU LILLA GUMMAN VAD SÖT DU ÄR EPIC FAIL:D

 7. Emelie Cederhag skriver:

  Hur söt kan man vara?? Lisa du är så himla söt, fin, gullig, bra egenskaper har du, duktig på att blogga och göra videos♥
  En av mina största fans är du!!♥
  Älskar dig Lisa! ♥
  MissLisibell♥
  i
  s
  a

  1. Emelie Cederhag skriver:

   Lisa!!! Så söt, ditt leende är så vakert! ♥

 8. nettanramdson@live.com skriver:

  Ha det så kul!

 9. Linnéa Ludén skriver:

  Hej Lisa!
  Jag vill bara säga att du är så sjukt söt och jag bara älskar dina outfits och sminkningar dom är så sjukt gulliga! Jag kollar din blogg och youtube kanal minst en gång i timmen och längtar efter nya videor och blogginlägg. Jag älskar dina videor och blogg inlägg! Den bästa videon är haul och bästa blogginlägget fotoschout. Vi stöttar dig när du är ledsen, vi älskar dig när du är glad! Bry dig inte om när folk skriver dumma kommentarer, bara radera dom och gå vidare! :-)
  Jag har en fråga också: ska du till Ullared i sommar? Det skulle vara grymt kul om du kunde åka dit den 14 juni! Jag ska dit då och jag gör vad som helst för att få träffa dig! Snälla svara på denna kommentar i ett blogginlägg! :-)
  / ditt allra största fan! :-)

 10. Ronja skriver:

  Fett fin!

  dansflickan.blogg.se

 11. Nawras Haidar skriver:

  Sjukt fint! Alltså hur fin kan man vara egentligen! <3 P.s checka in min nya blogg GladaBloggen.bloggplatsen.se

 12. cecilia skriver:

  MISSLISIBELL <3<3 Jag har kollat på alla dina youtube-vidiosar och ällskar dig en del säger en massa elaka saker om dig i min klass vill också bli lika "känd" som dig!!

 13. Ni känner inte henne ens? lol skriver:

  Men shit vad ni överdriver, ni känner ju inte ens henne..”åh jag älskar dig Lisa!! Du är så jäkla söt och underbar asså hur fin får man bli?? Jag älskar dig så himla mycket Lisa! Du är så sjukt söööt och jag är ditt allra största fan! asså man kan verkligen inte sluta älska dig lisa.”
  Jag menar..överdrivet lol..?

  1. disqus_OOj6nfPVTc skriver:

   Håller med till tusen!

   Är man typ 10 bast vet man inte vad att älska någon innebär..

   1. Ni känner inte henne ens, lol skriver:

    @disqus_OOj6nfPVTc:disqus nej, precis vad jag menar!

 14. mickan skriver:

  vart har du köpt linnet??

 15. JossesBeauty skriver:

  Men gud vad snygg du blev :)

 16. Lisa skriver:

  Asså Lisa Jag dör Du är Såå Fantastisk♥♥ Du Gör allting så bra! Du är söt, Snygg, Och typ den gulligaste jag vet Du är helt underbar Jag skulle kunna Sitta uppe hela natten och skiva ner alla saker du är bra på♥ Du Bryr dig om dina fans. Du är underbar♥ // Lisa♥

 17. miranda skriver:

  så fantastisk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *