dagen

Har nyss varit ute hos kaninerna och dom har fått springa ett tag :) Det är verkligen ett härligt väder ute! Idag ska vi äta tacos som jag inte tycker är gott. *pust* men istället ska jag äta panpizza x) Ska till Boppan efter maten och ska rida henne. Ska rida i shorts hehe. Liksom jag orkar inte sitta och svettas i dom där skit ridbyxorna haha.

Vi ses, ska ta ner tvätt!

IMG_1453

4 kommentarer

4 kommentarer på “dagen”

 1. :) skriver:

  Har också ätit tacos och Vi har också gjette fint väder

 2. nettanramdson@live.com skriver:

  Haha! Kul jag har också haft en super dag! Har varit ocj shoppat jätte mkt kläder

 3. Rebbe skriver:

  Ok kul!! Vilken söt bild!!! Du var yngre där va?!?!❤

 4. Alva skriver:

  precis när du la ut det och jag läste det så åt jag panpizza :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *