15 kommentarer på “Mats och jag ;)”

 1. donika skriver:

  första kommentaren

 2. emmanattisbieber skriver:

  älskar dig lisa du kämpar på så bra du är så vaker snäll underbar du är som ett hallon som alla vill plocka!!! hoppas du ser detta! skulle betyda väldigt mycket! och jag har en fråga kan du gö en video det är så kul och kolla på! ville bara siga det att du är bäst min förebild! och mångas mer!

  1. Ni känner inte henne ens, lol skriver:

   omg..du måste skoja? lol. jag och mina kompisar sitter och garvar åt er som leker slavar till missbajslibell.

 3. Amanda Granberg skriver:

  Kan inte du ha fler giveaway´s på din blogg?

 4. Har du fixat skolavslutnings kläder? Och i så fall, kan du göra en video på vad du ska ha på dig och din sminkning?

 5. Sööta♥❤♥❤♥✔Kommentera några saker jag ska göra på min blogg! Veem som helst~3:-))))

 6. Emma skriver:

  jag har en fråga vad har du gjort din blogg?

 7. faffe skriver:

  hej jag har gjort ett video om dig ett bildspel den heter Till misslisibell faffe robinsen om du inte hitar so leta for jag har blivit trot po den snella go o kola. forlot for stavningen jag e i biblan och ciborden e trasig so hoppas du fortsor

 8. emma skriver:

  Hej, lisa kan du filma när du spelar sims 2 eller 3 . Snälla..

 9. ella skriver:

  så synd

 10. ella skriver:

  alla ni tjejer där ute är sååå mycket bättre än miss piss liss tiss kiss tjejen

 11. sofi skriver:

  hej lisa kan du visa din mamma och pappa på video när du filmar nästa gång

 12. sofi skriver:

  snälla visa skriv en kommentar gärna lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *