21 kommentarer på “Mot Boppan”

 1. disqus_lNepQRAEeh skriver:

  Hej sötaste Lisa! Du är en väldigt stor förebild för mig. Du är stark och cool. Vissa dagar sitter jag och uppdaterar youtube i väntan på dina videos och samma sak på din blogg. Om du hade svarat på detta hade jag blivit världens lyckligaste människa! Min högsta dtöm är att få Kika med dig! och att träffa dig! Ha en bra lördag Lisa! <3

 2. Hej Lisa jag vela bara säga att det är du som lär mig sminka, Gör mig gladare,å jag älskar rej!
  Du förtjänar verkligen inte hattt kommentarer du är den goaste tjej jag vet<3
  Tack för allt du gör fortsätt med det❤♥❤♥
  Ps- Kan du göra en disco sminkning snälla ? Svara gjärna på frågan<3 kram

   1. asså slutavara så kaxig….

    1. ~jonna norén~ skriver:

     Hahah sluta va så känslig!

     1. Sluta mobba:-! Å nej är inte känslig det är du som är dum i

 3. Emelie Cederhag skriver:

  Så himla fin och söt, du är perfekt!♥
  Älskar dig!☀

 4. Emelie JT skriver:

  Haha!♥ Värsta coolingen! <33 ;'DD

 5. Anonym skriver:

  Hej lisa du är den finaste och sötaste tjej jag vet! jag är lika gammal som dig och det var du som fick mig att våga vara den första tjejen som hade smink i skolan i in klass. När jag kom till skolan en dag med mascara på stirrade alla på mig i klassen so o jag vore konstig för att jag hade smink. Dagarna gick och jag vågade ha mer och mer smink på mig, idag använder alla tjejer i min klass smink och jag har på mig massor av smink i skolan. Jag kollar på din blogg varje dag och samma youtube. Jag sitter framför datorn i väntan på en ny video från dig och ett nytt inlägg. Jag vill bara säga tack för att du gjorde så jag vågade ha smink i skolan . Du är min förebild! Jag älskar ditt skratt och leende! Lisa du förtjänar inga hat kommentarer! Du är stark! Jag är så imponerad över din styrka! Det var det jag ville säga till dig Lisa! Tack för det du gör, tack för att du finns :) Fina Lisa <3

  1. Hilda skriver:

   nemen gud så sött och snällt av dig

   1. Ni känner inte henne ens? lol skriver:

    Det är ju bara fake, de sitter bara och knappar ner överdrivna saker för att hon ska ta upp en på ett inlägg? asså lol hahhaha ni är så jäkla fett överdrivna, jag och mina kompisar sitter och garvar åt er lol

    1. ~jonna norén~ skriver:

     Hahaha jaa garvar sönder!! Så in i helvete

 6. Hilda skriver:

  Hej Lisa det skulle vara så himla coolt och få träfa dig för du är mitt största fann du sminkar dig jätte bra och du är s¨å snälla mot alla så du vet så älskar jag dig <3

 7. Ni känner inte henne ens? lol skriver:

  @disqus_17LEJN8dcO:disqus asså du känner henne inte ens? lol. så jävla överdriven

  1. Ni känner inte henne ens? lol skriver:

   @Anonym *

 8. Markus skriver:

  Varför äter man inte hästar istället.

 9. Elin!:-) skriver:

  Snyggt! Me varför har du allt hår på en sida det brukar du inte ha??

 10. Mina Alhindawi skriver:

  DU ÄR SÅ GULLIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *