Dax för..

..att möta upp Karro och Matilda.

20130520-140552.jpg

29 kommentarer

29 kommentarer på “Dax för..”

 1. Minna Zuhdi skriver:

  Roligt!

 2. Jannica skriver:

  Du borde berätta lite mer i dina inlägg;)

  jannicahl.blogg.se

 3. Emelie Cederhag skriver:

  Lisa jag pratade kanske med Matilda eller karolin, fast hon som jag pratade med sa att hon hette Camilla! Om du känner igen detta snälla ring tillbaka eller säg det i en video!

 4. Julia Larsson skriver:

  Hoppas ni har det kul nu! ;) ♥

 5. Natalie Wargh skriver:

  Jag har en likadan tröja som du (: köppte den från danmark för 2 veckor sen (: läs mitt blogg : http://natti00.blogspot.fi/ :)

 6. JossesBeauty skriver:

  Så söt :) Kan du läsa min blogg? http://JossesBeauty.wordpress.com

 7. mig skriver:

  du har blivit en fjortis :(

 8. Cassandra skriver:

  Jätte fin bild<3
  Älskar din blogg
  Läs min blogg: nattstad.se/bjornanger

 9. Lilly skriver:

  Ohhh vad fint

 10. matilda skriver:

  vad heter hon på kik??

 11. Lisa skriver:

  Söt, Snygg Gulligaste jag vet Och jag ÄÄLLSSKKAARR Din näsa det är så Himmla söt♥

 12. hannah skriver:

  hej älskar dig
  vad har du fått tröjan ifrån

 13. ELLI skriver:

  KOLLA IN PÅ MIN BLOGG OCH LÄMMNA EN KOMENTAR http://WWW.ELLISLIFE.BLOGGPLATSEN.SE

 14. rebecka skriver:

  Hej :)
  Kan du göra en video när du berättar om din familj. För i skolan ska man typ berätta om en person man tycker är speciell och jag har valt dig. För du är min förebild.
  Älskar dig du är bäst :)<3

 15. Sofia skriver:

  Hej Lisa jag har följt dig ett tag och älskar dig och det du gör. Jag har köpt en massa saker som jag vill skicka till dig men jag hittar inte din adress något stans kan du fiksa den till mig kram Sofia vedby vägen 107 Klippan

 16. Tilda skriver:

  Hej i vilket område bor hon i?????

 17. Tilda skriver:

  Du menade jag

 18. MARIAM skriver:

  HEJ LISA JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKE HAR TITTAT PÅ ALLA DINA VIDEO

 19. matilda skriver:

  vad heter hon på kik

 20. Rim skriver:

  Hej jag är ett stort fan av dig snälla kan di också se min blogg och kommentera

 21. Elina skriver:

  Vilka e de? :)

 22. address skriver:

  I simply want to say I am newbie to blogs and certainly liked this web-site. Probably I’m planning to bookmark your website . You definitely have really good stories. Appreciate it for revealing your website.

 23. Subsequently, after spending many hours on the internet at last We’ve uncovered an individual that definitely does know what they are discussing many thanks a great deal wonderful post

 24. This web page is really a walk-via for the entire info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly uncover it.

 25. What industry experts aren’t going to be discussing regarding Ataşehir kurye and precisely how it has impact on you.

 26. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *