Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade lite tidigare så jag kunde skriva ett litet inlägg till er :)
Idag och imorgon ska alla i klassen praoa och samma med parallell klassen så vi har ingen skola, jag och Gustaf ska praoa på ett dagis dom heter krysset och där finns det olika avdelningar. Det vi ska vara på heter Gräshoppan och där är det dom allra minsta barnen. Dom är typ 20 månader och uppåt gissar jag på ;) men jag älskar småbarn så att det ska bli jätte kul att praoa där!
Sedan på onsdag ska jag på basketturnering med klassen och är riktigt nervös haaha. Slipper skolan då med. Så för mig börjar skolveckan på Torsdag :)

Nu ska jag dra mig upp ur sängen och vakna till liv!

20130520-064714.jpg

7 kommentarer
 • :)

  god morgon

 • JossesBeauty

  Men gud var roligt att praoa på ett dagis!

 • Hemligt

  Jag är ledig på trosdag och fredag :)

 • Felicia

  hej lisa. är det du som kommenterade på min blogg ? skulle vara roligt att veta om det var sant !?! http://www.theblondigirl.bloggplatsen.se

 • Linnea

  får ni praoa fett kul.. vi börjar praoa i 7:an

 • xandra004

  Praoade också i femman jag praoade på ett dagis med xD c: / med dom minsta ;)

 • Tova

  Naw vaknade du tidigare för oss :-)