12 kommentarer på “@visomgillarmisslisibell”

 1. Marthe skriver:

  Hey! Jag är ett stort fan av er och har haft nästan två dagars maraton bara för att titta på alla dina filmer på youtube. Du är riktigt bra och jag kommer alltid att följa de nya videos upp ovan. Jag är norsk och tog Google Translator .. Hoppas du förstår världens bästa Lisa! älskar dig

 2. ZARA skriver:

  hallå lisa när ska d u starta din ask ????

 3. Axel skriver:

  du va fan ta mig en stor 12:a

 4. Amanda Lundberg skriver:

  ÄLSKAR DINA VIDOSAR

 5. Felle skriver:

  HAHAHAHAHA du är så ful, tönt

 6. ida skriver:

  jag vill säga en sak ni som inte gillar bästa Lisa hon ee bäst men va inte på hennes blogg då ee ni själva TÖNT OCH FUL ERA IDIOTER Lisa (MissLisibell) ee bäst Lisa lyssna inte på de de är sjäv tönta den som säger det är de

 7. Alice H skriver:

  Du är sååååååååååå söt Lisa!

 8. http://a.disquscdn.com/uploads skriver:

  var inte elaka nu snälla

 9. http://a.disquscdn.com/uploads skriver:

  misslissbell du var allt för mig nu:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *