Hur gick det egentligen?! LÄS

Idag var klassen på basketturnering. Och det var ett tjej lag och ett kill lag. (alla i klassen ville inte vara med) men iallafall! I lottningen om hur många matcher alla skulle spela så skulle vårt tjej lag spela tre matcher OCH vi van alla!!! Så vi kom till semi final och vann den och möte vår parallell klass i finalen och det är fusktigt eftersom dom har så många långa tjejer…. så vi förlorade i finalen och kom tvåa. MEN som man säger, ettan förlorade tvåan van x) men är riktigt stolt att vi kom hela vägen till finalen, det trodde jag ALDRIG. Men dagen var skit kul!!lisiball

 

6 kommentarer

6 kommentarer på “Hur gick det egentligen?! LÄS”

 1. Alva skriver:

  Grattis! :) Riktigt duktigt av er!

 2. Cleosias skriver:

  Grattis men bara så du vet så stavas det vann :)

 3. Johanna-Louise skriver:

  Grattis, ni är så duktiga! Det viktigaste är att man har kul! :) ♥

 4. Felicia Signell skriver:

  Hej Lisa jag tycker du är jättebra på smink du vet precis vad man ska ha. Men i allafall jag går på kopperskolan där baskettuneringen var och jag kanske kollade på dig rätt mycket. Jag har en fråga tycker du att det är jobbigt när folk stirrar på dig?

 5. Millie skriver:

  Mycket stavfel är du verkligen 12??? Verkar som en 7 åring..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *