Hur gick det egentligen?! LÄS

Idag var klassen på basketturnering. Och det var ett tjej lag och ett kill lag. (alla i klassen ville inte vara med) men iallafall! I lottningen om hur många matcher alla skulle spela så skulle vårt tjej lag spela tre matcher OCH vi van alla!!! Så vi kom till semi final och vann den och möte vår parallell klass i finalen och det är fusktigt eftersom dom har så många långa tjejer…. så vi förlorade i finalen och kom tvåa. MEN som man säger, ettan förlorade tvåan van x) men är riktigt stolt att vi kom hela vägen till finalen, det trodde jag ALDRIG. Men dagen var skit kul!!lisiball

 

10 kommentarer

10 kommentarer på “Hur gick det egentligen?! LÄS”

 1. Alva skriver:

  Grattis! :) Riktigt duktigt av er!

 2. Cleosias skriver:

  Grattis men bara så du vet så stavas det vann :)

 3. Johanna-Louise skriver:

  Grattis, ni är så duktiga! Det viktigaste är att man har kul! :) ♥

 4. Felicia Signell skriver:

  Hej Lisa jag tycker du är jättebra på smink du vet precis vad man ska ha. Men i allafall jag går på kopperskolan där baskettuneringen var och jag kanske kollade på dig rätt mycket. Jag har en fråga tycker du att det är jobbigt när folk stirrar på dig?

 5. Millie skriver:

  Mycket stavfel är du verkligen 12??? Verkar som en 7 åring..

 6. I’m really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A handful of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any suggestions to help fix this problem?

 7. his explanation skriver:

  I just want to mention I’m new to blogs and absolutely liked this web page. Most likely I’m planning to bookmark your website . You actually come with good well written articles. Bless you for sharing your website page.

 8. This post has some really wonderful insights and interpretations in it. How long do you spend writing your posts?

 9. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *