My day

Idag i skolan kom det en kille till klassen och hälsade på och han heter Samuel och han ska börja hos oss efter sommarlovet när vi börjar sexan. Han var snäll men fick inte riktigt prata med honom kändes det som för alla killarna var med honom, lite trist.

Men jag renderar en video om där jag visar lite mer om sminkspegeln jag fick och jag fick med en web kamera också som jag även visade men jag visade också lite av det jag fick i posten. Kan inte riktigt göra någon annan video idag eftersom ska rida och sedan ska jag troligt vis till kcv.

_DSC0086

8 kommentarer

8 kommentarer på “My day”

 1. Tova Eriksson skriver:

  Älskar dig Lisa du är en stoor förebild för många, speciellt mig du är så sjukt stark, snygg, bäst, du är en fantastisk människa som jag älskar. Dina videos e perfekta varje gång. Du är den bästa jag vet som bloggar och vloggar. Ditt fina leende är super gullit å jag blir helt avundsjuk å allt när jag ser det, dina fina ögon och när jag ser de så bli jag överlycklig och när jag ser dina videos å läser din blogg blir jag helt hoppig å glad. Lisa jag vill bara säga att du e det bästa som hänt mig å jag vill tacka dig för att du alltid finns där på u2be å din blogg för varje gång jag e ledsen, utråkad elr nåt sånt sätter jag på dator söker ”youtube.com/misslisibell” och får upp världens finaste, bästa, snyggaste vloggerskan / bloggerskan LISA JAG ÄLSKAR DIG SÖTIS :**<33 kram världens största misslisibell fan Tova:*

 2. Alde skriver:

  Hej Lisa! Kan inte du berätta lite om din tro någon gång? Det skulle vara intressant att höra om hur du ser på kristendomen och så, eftersom att färre och färre tonåringar är kristna i Sverige. Jag är en av dem som inte har någon tro och därför skulle det vara intressant för mig att veta hur du ser på saken.

  Kram från Alde!

 3. Ellendobbertin skriver:

  Hej Lisa! kan du göra en video när du visar peruken?

  skulle vara kul!<3 kram!

 4. Elina skriver:

  Hej Lisa:) Du är söt och allt men hur kan du vara så söt?

  En fråga till dig, det låter som du är kär i den nya killen Samuel?

 5. Anonym skriver:

  Hej!
  Jag håller med Alde, kan du inte berätta mer om din tro, vad ni gör i kyrkan och så. Jag är själv kristen och det skulle vara jättekul att höra =) Jag tror också att det finns många som inte vet någonting om kyrkan och vad det innebär, det är kul och bra att få höra om ungdomar som står för sin tro. Du kanske berätta vad som är så bra med Jesus, något vittnesbörd typ, du kanske har varit med om något med Gud som du kan berätta? =)

 6. Frank Dinis skriver:

  The core of your writing whilst sounding agreeable originally, did not sit properly with me after some time. Someplace throughout the paragraphs you managed to make me a believer but just for a short while. I still have a problem with your leaps in assumptions and you might do nicely to help fill in those breaks. If you actually can accomplish that, I will definitely end up being fascinated.

 7. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *