Dagen med Vilma

Hej alla läsare :)

Idag hade vi elevens val, hade mode,bild & design. Elevens val har man från 4-6:an. Och det finns då olika saker man får göra på elevens val. Man blir tilldelad i en grupp och då har den gruppen ett visst ämne. Typ idrott, tovning osv. Hoppas ni förstod? Vi har det i två dagar, idag och imorgon ;) Och det man gör på elevens val visar man upp på Torsdag på ekenäskvällen som är en kväll efter skolan man visar det man gjort och dom har fika, spök grej i källaren och mycket mer. Och eftersom man är i skolan på kvällen så är vi lediga på Fredag! :D Det kommer bli SKIT kul.

Men nu till det jag gjorde efter skolan. Jag var med Vilma. Hon går i min parallell klass och är grymt snäll hihi. Vi hoppade stutsmatta, åkte skateboard (ja, jag kan åka det) och vi gick till stranden och där var Isak i min klass och hans kompis Erik som är ett år äldre och går i min syrras klass. Vi var med dom och hade skit kul hahaa. Det är synd att jag och Vilma inte hade badkläder, men men.. Isak och jag slog vad att jag skulle hoppa i och bada mer än honom så nu i veckan (vet inte när) så ska vi fyra gå till stranden igen och göra den där vaden.

Men dagen var riktigt kul!

bild.JPGvilma

865 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *