Dagen med Vilma

Hej alla läsare :)

Idag hade vi elevens val, hade mode,bild & design. Elevens val har man från 4-6:an. Och det finns då olika saker man får göra på elevens val. Man blir tilldelad i en grupp och då har den gruppen ett visst ämne. Typ idrott, tovning osv. Hoppas ni förstod? Vi har det i två dagar, idag och imorgon ;) Och det man gör på elevens val visar man upp på Torsdag på ekenäskvällen som är en kväll efter skolan man visar det man gjort och dom har fika, spök grej i källaren och mycket mer. Och eftersom man är i skolan på kvällen så är vi lediga på Fredag! :D Det kommer bli SKIT kul.

Men nu till det jag gjorde efter skolan. Jag var med Vilma. Hon går i min parallell klass och är grymt snäll hihi. Vi hoppade stutsmatta, åkte skateboard (ja, jag kan åka det) och vi gick till stranden och där var Isak i min klass och hans kompis Erik som är ett år äldre och går i min syrras klass. Vi var med dom och hade skit kul hahaa. Det är synd att jag och Vilma inte hade badkläder, men men.. Isak och jag slog vad att jag skulle hoppa i och bada mer än honom så nu i veckan (vet inte när) så ska vi fyra gå till stranden igen och göra den där vaden.

Men dagen var riktigt kul!

bild.JPGvilma

17 kommentarer

17 kommentarer på “Dagen med Vilma”

 1. wilma skriver:

  kan inte du göra en video där du åker skateboard då ?

 2. Elin skriver:

  du är söt Lisa. skit i alla som skriver negativt på din youtube. tänk på att 90 procent av alla dina subscribers älskar dig :)

 3. Saara Naumanen skriver:

  Jag tycker ofta att du ser äldre ut än dina vänner. Du har ett moget utseende Lisa :)
  Ta det som en komplimang! (Själv ser jag ut som ett barn till skillnad från mina snart 22år)

  1. Saara Naumanen skriver:

   flickansaara.blogg.se

 4. Rebecca skriver:

  Var badade du?

 5. Polly skriver:

  Kan du inte göra fler sminkvideos och nån ” en vanlig dag hos boppan”
  Snälla sminkningar.
  Du är så söt!!!

 6. Julia skriver:

  Åh, önskar att vår skola hade sånt! :D

 7. Milly Persson skriver:

  Är det inte hon som gjorde en video och påstod att hon bodde granne med Lisa?

 8. Alva Pihlstrand skriver:

  :)

 9. mitra skriver:

  på min skola har vi festival på torsdag så vi är också lediga på fredag! : )

 10. ottilia skriver:

  ;)<3 ottiliastyle.blogg.se

 11. Elin skriver:

  hej vad har du för elevensval jag har bakning:)

 12. directory skriver:

  I simply want to say I’m newbie to blogging and site-building and really loved this web-site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely come with superb posts. Cheers for sharing with us your blog.

 13. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 14. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *