Svar på kommentar

svarar på en kommentar från detta inlägg

men kommer du inte ta några ridlektioner längre? Det är ju bra att ha en tränare som lär en nya grejer ;)

Svar:  Vi kan ta en löslektion om vi vill på ridskolan. Alltså att man bara betalar för 1 lektion. Och då kan vi ta med Boppan till den lektionen. Men sedan är det så att Inger känner ridlärare på ridskolan så om vi vill kan hon fixa en privatlektion så kommer en ridlärare till där Boppan står så får vi en lektion :)

i

4 kommentarer

4 kommentarer på “Svar på kommentar”

 1. me skriver:

  Men du kommer inte gå regelbundet i ridning då?
  För då lär du dig inte jätte mycket nytt ju

 2. Ester som bor i kärna på en gå skriver:

  Jag är 8 år kan jag börja sminka mig?

 3. ida johansson skriver:

  Hej jag är åtta år och vill ha en häst men mamma och pappa säger att den inte får plats och det är mycket att sköta men jag får inte enns gå på ridskola! Vad ska jag göra jag älskar verkligen hästar!

 4. Elizabeth skriver:

  Hej jag har onskat mig en hast I 7 ar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *