Vilma

Nu kommer Vilma och vi ska bara ha fett kul!

20130602-115705.jpg

9 kommentarer
 • linnea

  först

 • Minna

  Andra Lisa när ska du utse vinnaren i giveawayn som slutar idag kommer du göra en video om det?

 • wicke
 • Lilly

  UR SNYGGT <3 <3 <3 <3

 • MyLifeStory

  Hej goa Lisa! ♥ jag undrar bara hur man ska göra om man vill skicka post till dig? Har undrat länge nu men har aldrig fått svar? :) //Glad för svar kram kram!

 • Julia

  Finis♥

 • Lisa

  Lisa, Hur kan du vara så underbar. Hur kan du alltid vara så fantastisk. Allt du gör Är Jätte gulligt (smink) Du är en stor förebild för många♥ Du bryr dig om dina fans du är en underbar Människa Detta är till dig Lisa: Du finns för dina fans, ´Fansen finns för dig, Om det är en regnig och tråkig dag Lyser du upp min dag som en solståle Du är Helt underbar. Älskar dig Lisa. I♥DinNäsa Den är såååå Gullig♥♥

 • Linnea

  Hej Lisa! Jag fyllde år i fredags och min mormor kom idag(söndag) och då sa hon att vi skulle åka och handla present till mig för hon visste inte vad jag önskade mig så Idag sa jag att jag ville ha en väska som du har. Den är svart och har massa nitar under den. Vet du vilken jag menar? Och sen undrar jag vart den kommer ifrån, om den är vilket märke och vet du vart den kommer ifrån? Älskar din din kanal och din blogg!! Och dig såklart<3

 • Lundza

  Hej kolla in min blogg :)
  http://www.lundza.com