• Illahe Bieber

  Hej Lisa! Du är stor frebild för mig alla i klassen pratar s*t om dig men jag blir trött på de eftersom de fattar inte hur underbar du är! De kan bara mobba jag har blivit mobbad i skolan för jag gör videos som blir dåliga varje gång!Jag älskar dig äälskar snälla se min yt kanal för då kan du se mig och se hur full jag är!! Men JAG KUNDE INTE HÖRA VAD NI SA PÅ VIDEON SOM DU LADDA UPP PÅ DIN BLOGG. MEN VI SES NÅN GÅNG HEJDÅ JAG ÄR INTE AKTIV PÅ ATT KOMMENTE¨RA.

  MIN BLOGG: ILLAHE-BIEBER.BLOGGPLATSEN.SE JAG SKRIVER INTE SOM DIG ASSÅ VARJE DAG.

  MIN YT-KANAL: ILLAHE BIEBER

  HEJDÅ EN BILD PÅ MIG

 • Nathalie

  du var så bra hörde dig du är en stor förbild för mig lär mig massa saker (LISA) ♥♥!!!

 • Emma

  Hej Lisa du är verkligen underbar tjej<3 och ger tips till oss och det kan jag säga att du är en förebild för oss alla! Dom som ger hat kommentarer är bara avensjuka! Du är fin, snäll,rolig, helt enkelt en unde bar tjej Hejdå ! :)

 • Aminda

  hej :) jag är ett STORT fan! och jag undrar
  om du nån gång kansd kunde resa till staden ”strängnäs”? tacksamm för svar :)

 • linnea

  hej jag älskar din bloog så mycke jag har en blogg åkså!!

 • elli

  Hejsan Lisa! Jag var i sverige från måndag tills nu på fredag, och jag hörde de i radion! xD Jag började zippa helt sjuukt! Puss på dig!

 • Love you Lisa :*

  Älskar när du säger ”Jag tar bort komentaren och fortsätter som om inget har hänt!! :D <3