13 kommentarer på “Radiointervjun med eastfm.se”

 1. Illahe Bieber skriver:

  Hej Lisa! Du är stor frebild för mig alla i klassen pratar s*t om dig men jag blir trött på de eftersom de fattar inte hur underbar du är! De kan bara mobba jag har blivit mobbad i skolan för jag gör videos som blir dåliga varje gång!Jag älskar dig äälskar snälla se min yt kanal för då kan du se mig och se hur full jag är!! Men JAG KUNDE INTE HÖRA VAD NI SA PÅ VIDEON SOM DU LADDA UPP PÅ DIN BLOGG. MEN VI SES NÅN GÅNG HEJDÅ JAG ÄR INTE AKTIV PÅ ATT KOMMENTE¨RA.

  MIN BLOGG: ILLAHE-BIEBER.BLOGGPLATSEN.SE JAG SKRIVER INTE SOM DIG ASSÅ VARJE DAG.

  MIN YT-KANAL: ILLAHE BIEBER

  HEJDÅ EN BILD PÅ MIG

 2. Nathalie skriver:

  du var så bra hörde dig du är en stor förbild för mig lär mig massa saker (LISA) ♥♥!!!

 3. Emma skriver:

  Hej Lisa du är verkligen underbar tjej<3 och ger tips till oss och det kan jag säga att du är en förebild för oss alla! Dom som ger hat kommentarer är bara avensjuka! Du är fin, snäll,rolig, helt enkelt en unde bar tjej Hejdå ! :)

 4. Aminda skriver:

  hej :) jag är ett STORT fan! och jag undrar
  om du nån gång kansd kunde resa till staden ”strängnäs”? tacksamm för svar :)

 5. linnea skriver:

  hej jag älskar din bloog så mycke jag har en blogg åkså!!

 6. elli skriver:

  Hejsan Lisa! Jag var i sverige från måndag tills nu på fredag, och jag hörde de i radion! xD Jag började zippa helt sjuukt! Puss på dig!

 7. Love you Lisa :* skriver:

  Älskar när du säger ”Jag tar bort komentaren och fortsätter som om inget har hänt!! :D <3

 8. I just want to tell you that I am newbie to weblog and really savored you’re website. Likely I’m want to bookmark your website . You absolutely have good writings. Thanks a bunch for sharing your web site.

 9. This is the right weblog for anybody who desires to find out about this topic. You realize a lot its almost arduous to argue with you (not that I really would want…HaHa). You positively put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 10. I regard something truly special in this website .

 11. Pa Hammersley skriver:

  Thank you for every other fantastic article. The place else could anybody get that kind of info in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 12. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. All the best

 13. important link skriver:

  I just want to tell you that I am just all new to blogging and really savored this blog site. Very likely I’m want to bookmark your site . You definitely have remarkable well written articles. Cheers for sharing your blog site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *