16 kommentarer på “Kör ett pass på bandet”

 1. Emelie skriver:

  Kolla in min nya blogg

  nattstad.se/EmelieeJohaansson

 2. rebecca skriver:

  kör hårt Lisa!!! <3

 3. ottilia skriver:

  härligt kämpa på! ottiliastyle.blogg.se

 4. Albaoamanda skriver:

  Kör hårt Lisa!!!!! ♥ http://albaoamanda.bloggplatsen.se/

 5. Julia skriver:

  Run run run run! :D

 6. zara skriver:

  allvaligt hita på nogot bedtre jag gillar dig myket jag kollar på dig varje dag hitta lite bätre saker (*,,*)

  1. Julia skriver:

   Hon mår bra av att träna! Så det behöver du ju inte bry dig om.

 7. Paulina skriver:

  Hej du söta! Min syster tipsade dig om dig. Gillar verkligen din personlighet och dit vackra utseende och du pratar så otroligt sött på dina Youtube filmer. Det är så här, just nu är jag inne i en väldigt mörk period i mitt liv och vet inte vad jag skall ta mig till. Jag är 22 år och har förlorat min stora sanna kärlek. Den ända som jag älskar och allt känns dystert. Det är somnar och jag borde vara glad att jag inte jobbar under sommaren men blir inte glad. Så fick jag se dina videos. Du fick mig att le igen. Skulle inte du kunna göra en video och berätta om du mått dåligt, vad som gör dig glad och kanske tips på vad man ska inte ska göra när man är ledsen. Tack för dina fina videos. Stor kram! :-)

  1. Julia skriver:

   Hoppas att det ordnar sig :) ♥

 8. Ellis01 skriver:

  Kör hårt snygging!❤❤

 9. Julia skriver:

  L – Lätt den sötaste ♥

  I – Inte kaxig ♥

  S – Sveriges bästa bloggare/vloggare ♥

  A – Allas stora förebild ♥

  Lisa, du är bara för bäst!!!

  I ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ U c;

  1. gftgrg skriver:

   öö inte alla försbild!

 10. linnea skriver:

  det är bra att träna i bland nu har jag tipsas kompisar som kommer attt följa dig 20 eller 50 jag mins inte riktigt.kram LINNEA

 11. Emmy Carlsson skriver:

  L – Lungt den bästa bloggaren/vloggaren i världen! ❤

  I – Inte ful! ✿

  S – Sjukt söt! ツ

  A – Allra bäst i hela världen! ☮

  Kram: spotifyxoxo ♫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *