• Emelie

  Kolla in min nya blogg

  nattstad.se/EmelieeJohaansson

 • rebecca

  kör hårt Lisa!!! <3

 • ottilia

  härligt kämpa på! ottiliastyle.blogg.se

 • Ebba
 • Albaoamanda

  Kör hårt Lisa!!!!! ♥ http://albaoamanda.bloggplatsen.se/

 • Julia

  Run run run run! :D

 • zara

  allvaligt hita på nogot bedtre jag gillar dig myket jag kollar på dig varje dag hitta lite bätre saker (*,,*)

  • Julia

   Hon mår bra av att träna! Så det behöver du ju inte bry dig om.

 • Paulina

  Hej du söta! Min syster tipsade dig om dig. Gillar verkligen din personlighet och dit vackra utseende och du pratar så otroligt sött på dina Youtube filmer. Det är så här, just nu är jag inne i en väldigt mörk period i mitt liv och vet inte vad jag skall ta mig till. Jag är 22 år och har förlorat min stora sanna kärlek. Den ända som jag älskar och allt känns dystert. Det är somnar och jag borde vara glad att jag inte jobbar under sommaren men blir inte glad. Så fick jag se dina videos. Du fick mig att le igen. Skulle inte du kunna göra en video och berätta om du mått dåligt, vad som gör dig glad och kanske tips på vad man ska inte ska göra när man är ledsen. Tack för dina fina videos. Stor kram! :-)

  • Julia

   Hoppas att det ordnar sig :) ♥

 • Ellis01

  Kör hårt snygging!❤❤

 • Elin
 • Julia

  L – Lätt den sötaste ♥

  I – Inte kaxig ♥

  S – Sveriges bästa bloggare/vloggare ♥

  A – Allas stora förebild ♥

  Lisa, du är bara för bäst!!!

  I ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ U c;

  • gftgrg

   öö inte alla försbild!

 • linnea

  det är bra att träna i bland nu har jag tipsas kompisar som kommer attt följa dig 20 eller 50 jag mins inte riktigt.kram LINNEA

 • Emmy Carlsson

  L – Lungt den bästa bloggaren/vloggaren i världen! ❤

  I – Inte ful! ✿

  S – Sjukt söt! ツ

  A – Allra bäst i hela världen! ☮

  Kram: spotifyxoxo ♫