mycket

Idag var jag först på torget med Ida. HÄR är haulen. Sedan så har jag filmat tre andra videos för när jag är borta på nyhem :D

Men igår var ju jag, Ebba, Ida, Filip och MÅNGA mer från kcv på grillkväll hos två som heter David & Johanna. Det var skit kul, ärligt. Vi hade så grymt kul med alla där och vi åt korv, spelade kubb, åt chips och mkt mer. Det var faktiskt första gången jag spelare kubb xD Filip märkte man iaf att han hade spelat kubb mkt haha (vinnarskalle). Men han lärde mig och hjälpte hur man skulle hålla pinnen oså :) Kvällen var bara fantastisk.

IMG_0461

10 kommentarer

10 kommentarer på “mycket”

 1. ida hasshammar skriver:

  vad är kcv

 2. Minna skriver:

  Lisa du är bara bäst i hela världen!!!! <3

 3. alice skriver:

  Otroligt fin bild! söt du är! Ni får gärna kolla in min blogg!
  http://alicewes.devote.se/

 4. Emma skriver:

  vad ska du ha på dig på skolavslutningen? Visaaa i en video :)

 5. Alva skriver:

  Tyckte du kubb var roligt? :) Det tycker jag är kul, allafall när man vinner!

 6. lisa som du skriver:

  hej jag bara ville säga att jag älskar dig och de du gör kan du snälla kommentera min blogg den heter lisasplace♥♥♥♥älskar dig vill lära känna dig mkt mer har kollat på alla dina videor så nu får du snart göra nya♥♥

 7. Aliina skriver:

  Aliina❤

 8. Isabell Andersson skriver:

  Haha misstolk ”han hjälpte mig med att hålla pinnen oså”

 9. ida Kiingen<3 skriver:

  Hej jag vill bara säga att jag tycker du är bäst på att sminka och jag är typ den enda i min klass som gillar dig för alla andra typ säger så här hon är sämst och sånt men vem bryr sig om dom.. Iallafall Inte jag. Men det var bara det jag ville säga. Och hoppas du tittar.. Kramditt största fann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *