• Bara jag hihi

  Ni är så söta tillsammans jag har en fråga är Boppan en c eller b ponny?:)

 • Linn Blixt

  Liifebylinn.blogg.se
  Snälla kolla kämpar som ett djur för att få bloggen bra

 • http://MrCrazy.blogg.se/ MrCrazy.blogg.se

  Love u Lisa titta gjärna in på min bloggggg♥♥♥♥

 • Elin Nilsson

  Inget hate nu men jag måste bara få säga min åsikt.

  När jag såg att du och Ida har fått en häst är man ju såklart glad för er skull och så. Men jag blir rent ut sagt j*vligt irriterad när jag såg att du inte ens verkade glad över det? I videon och i inlägget där du skrev för första gången att ni fått en häst finns det inte ett enda tecken på att du är jätte glad över det. Det är därför barn i för ung ålder inte ska ha egen häst! Du anar inte hur stort det är att ha en egen häst. Det verkar som att det hade kvittat om du hade fått en häst eller inte, för det spelar inte så stor roll i dena ögon. Du ska bara veta hur många riktigt hästtokiga tjejer där ute som skulle göra allt för en egen häst! Och när du får en är det som en helt vanlig grej för dig?! Kolla på youtube för f*n så ser du hur glad riktiga tjejer blir när dem får en häst! Dem vet allvaret i det hela! Vilket inte du verkar förstå. Så snälla Lisa. Tänk på det.

 • Ellis01

  Snygg tjej på en snygg rygg

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Tackar ;D

 • Tova Vilppala

  så söt häst jag går ocså på ridskola i köpings ridskola

 • Ellis01

  hej!det är Ellis bästa kompis här. Jag ska också på nyhemsveckan hoppas att vi också ses:) Puss från ellis bff:)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Haha, hej Ellis bff xD

 • wilma johansson

  min häst ser ut som boppan:) <333

 • wilma johansson

  min häst ser ut som boppan:) <333

 • Ellis01

  hej från ellis bff

 • Rebecca

  Boppan är såååååååååååååå söt