13 kommentarer på “Halebop is my Love”

 1. Bara jag hihi skriver:

  Ni är så söta tillsammans jag har en fråga är Boppan en c eller b ponny?:)

 2. Linn Blixt skriver:

  Liifebylinn.blogg.se
  Snälla kolla kämpar som ett djur för att få bloggen bra

 3. Love u Lisa titta gjärna in på min bloggggg♥♥♥♥

 4. Elin Nilsson skriver:

  Inget hate nu men jag måste bara få säga min åsikt.

  När jag såg att du och Ida har fått en häst är man ju såklart glad för er skull och så. Men jag blir rent ut sagt j*vligt irriterad när jag såg att du inte ens verkade glad över det? I videon och i inlägget där du skrev för första gången att ni fått en häst finns det inte ett enda tecken på att du är jätte glad över det. Det är därför barn i för ung ålder inte ska ha egen häst! Du anar inte hur stort det är att ha en egen häst. Det verkar som att det hade kvittat om du hade fått en häst eller inte, för det spelar inte så stor roll i dena ögon. Du ska bara veta hur många riktigt hästtokiga tjejer där ute som skulle göra allt för en egen häst! Och när du får en är det som en helt vanlig grej för dig?! Kolla på youtube för f*n så ser du hur glad riktiga tjejer blir när dem får en häst! Dem vet allvaret i det hela! Vilket inte du verkar förstå. Så snälla Lisa. Tänk på det.

 5. Ellis01 skriver:

  Snygg tjej på en snygg rygg

 6. Tova Vilppala skriver:

  så söt häst jag går ocså på ridskola i köpings ridskola

 7. Ellis01 skriver:

  hej!det är Ellis bästa kompis här. Jag ska också på nyhemsveckan hoppas att vi också ses:) Puss från ellis bff:)

  1. Miss Lisibell skriver:

   Haha, hej Ellis bff xD

 8. wilma johansson skriver:

  min häst ser ut som boppan:) <333

 9. wilma johansson skriver:

  min häst ser ut som boppan:) <333

 10. Ellis01 skriver:

  hej från ellis bff

 11. Rebecca skriver:

  Boppan är såååååååååååååå söt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *