2 DAGAR KVAR!!

Gaaah, 2 dagar kvar tills skolavslutningen! På onsdag är det skolavslutning. Jag kommer filma när jag gör iårdning mig på skolavslutningen och ska försöka få mamma filma mig i skolan när vi står på scenen och sjunger. Det kommer bli så sköönt med sommarlov. Är så sjukt trött på skolan nu. Får stå ut typ 7 år till..? Aja, ska bli skönt med lov iaf.

Vad stor jag börjar bli! Sexan efter sommaren. Wow. Jag började med yt+blogg i fyran och har hållit på LÄNGE nu, stolt! Det kommer bli jätte kul att gå i sexan, mycket att se fram imot! Få ipad 3. Få åka till stenungsskolan på onsdagar och ha lektioner där hela dagen! Ha språk, ska ha tyska :) Få betyg, det är nått nytt och spännande. Jag är faktiskt inte orolig ALLS, är ni? Dessutom så är betygen bara viktiga när man går i nian har jag hört.

Bild från sommaren 2012 lisa10

1 391 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *