2 DAGAR KVAR!!

Gaaah, 2 dagar kvar tills skolavslutningen! På onsdag är det skolavslutning. Jag kommer filma när jag gör iårdning mig på skolavslutningen och ska försöka få mamma filma mig i skolan när vi står på scenen och sjunger. Det kommer bli så sköönt med sommarlov. Är så sjukt trött på skolan nu. Får stå ut typ 7 år till..? Aja, ska bli skönt med lov iaf.

Vad stor jag börjar bli! Sexan efter sommaren. Wow. Jag började med yt+blogg i fyran och har hållit på LÄNGE nu, stolt! Det kommer bli jätte kul att gå i sexan, mycket att se fram imot! Få ipad 3. Få åka till stenungsskolan på onsdagar och ha lektioner där hela dagen! Ha språk, ska ha tyska :) Få betyg, det är nått nytt och spännande. Jag är faktiskt inte orolig ALLS, är ni? Dessutom så är betygen bara viktiga när man går i nian har jag hört.

Bild från sommaren 2012 lisa10

16 kommentarer
 • Julia

  Söt du är ;)

 • Ellis01

  hej lisa jag börjar 4:an i höst! vi har våran skolavslutning imån! du är så sööt!<3

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Hej! Önskar dig lycka till i fyran och på självaste skolavslutningen //Lisa ;D

 • Sandra

  Jag börjar 7:an efter sommar lovet och jag är 11år kan du gissa varför?

 • Sandra

  Jag är 11 år och ska börja 7:an efter sommarlovet kan du gissa varför det är så?

 • elsa

  Lisa snälla ta kort på ALLT ditt smink. Lägg allt smink du har på golvet och ta en bild och lägg upp på din blogg ☺ Ha de bra och lycka till! ♫♪☺☻

 • Lina

  Nästa år så börjar jag också 6:an. lite orolig för betygen men det är bra för att man skärper sig mer. Du är jätte jätte söt och bäst!

  • Tova

   Du behöver inte vara orolig, tro mig jag vet :-)

 • Ida

  Hej jag ska också börja sexan, men är skit orolig över betygen! För tänk om man får ett F!:((((((

  • belieber

   Så kände jag med men nu när jag fått dom så är nästan allt mellan C och A! :D

  • Tova

   Jag ska börja i 7: an och har då fått betyg i 6:an och så du bara vet är kraven inte alls lika höga som i 7:än och uppåt så jag tror inte att du får F, det ändå som skulle göra att du får F är att du inte är med på lektionen (en gör inget men alla lektioner är problem) så jag tror inte du får F :-)

 • Julia

  Ingen kommer få f! kommer gå bra! ska börja 7:an :) Varning språk AAAS tråkigt! har med tyska!

 • belieber

  Betygen är viktiga hela tiden! Min engelskalärare säger att dom inte är viktiga nu men han har så fel, min mentor blev förbannad på han för att han hade sagt så till min klass, jag ska börja i 7:an och har alltså fått betyg första gången i år, faktiskt väldigt nöjd med dom även fast jag inte fått dom (lolzi) men vet att jag har A i idrott, B eller A i matte och svenska och resten består av C – A :D

 • Ellis01

  har också skolavslutning i morgån

 • Ellis01

  från ellis bff

 • Clara

  Åh,gullungar! Oroa er inte över betyg! Jag börjar nian i höst och visst, jag kanske inte har A i alla ämnen men man klarar sig gott och väl ändå! Det är jätteovanligt att en elev som har varit närvarande på lektionerna får F. Med andra ord, sålänge ni inte skolkar så är det lugnt. Och Lisa du har rätt, det är nians betyg som man använder när man söker till gymnasiet och det är de som räknas. Jag tycker att det är SJUKT att en person som går i sexan eller sjuan ska bli betygsatt, usch!

  Hoppas jag har lyckats lugna er lite.

  Gör ert bästa, jag lovar att ni klarar er! :)

  Kramis