3 kommentarer på “Filip är min grymme bror”

 1. emilia l skriver:

  neej, fiip är din kille som det står på hans instaagram ! varrför berättade ddu aldrig för oss att ni var tillsamans ? no hate , love you lisa !

  1. mehriban skriver:

   vad heter han på instagram? <3

 2. erica skriver:

  Heeej! <3 jag är ett sånt stort fan av dig!!!! <3 har kollat precis alla dina vidoes de e jag säker på till 100% <3!=) <3 <3 e guud alltså jag försåt inte det att ja du e sååå FANTASTISK Lisa du e världens bästa! och att du tror på det du vill o att du har sååå stor blogg o youtube du e som en stjärna och du har en glimten i ögat som alla borde ha dååå FUNKAR ALLT när man har den glimten som DU har! <3 Alltså tack Lisa du är bara bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 PS.om jag inte sa de redan!!! Jag ÄLSKAR ÄLSKAR DIIIIIG! <3 :DD <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *