Äntligen!!

Äntligen SOMMARLOV!! Så galet skönt att komma till skolan denna morgonen och alla är fin klädda med stora leenden på läpparna, wow. Lärarna var fin klädda och allt var grymt! Vi kom till skolan och bärde ut stolar till skolgården och några bord till stället där vi hade tårtkalas. Vi satt på skolgården och lyssnade på när klasserna sjöng, vi sjöng o’boy med Peps Persson och det gick jätte bra! Jag kunde inte riktigt texten men när jag ställde mig där uppe och musiken började spelas så flöt sången bara på :) Sexorna som slutade fick hålla flaggor bredvid scenen bla. Ida hihi.

Men dagen var jätte lyckad, ska äta glass med familjen ikväll!

Vid ett skulle även 9:orna på stenungsskolan springa ut ur skolan och skrika *HAHA* som dom gör varje år. Då var det en som vi känner som heter Embla som rider Kron där Boppan står som gick ut nian och då åkte vi dit och kollade, gav blomma till henne, kramades som man brukar oså :) På stenug så såg jag Filip haha. Lite kul!

_DSC0406 _DSC0057 (2)428754_4144996762921_67757260_n

814 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *