16 kommentarer på “Skolavslutning Photoshoot”

 1. Alice skriver:

  Du är bara FÖR söt!

 2. Emelie JT skriver:

  Jättesöt look! ♥ Hade ungefär samma, fast du var ju på tal mkt snyggare i håret! Jättesnyggt, Lisa! <33

 3. Nathalie skriver:

  snyggt hår LISA ♥ hoppas det gick bra på skolavslutningen jag skall ha det i morgon vad köpte du håret är lite intresserad av och testa det fina löshåret hoppas du svarar KRAM!

 4. Elin skriver:

  du är helt underbar lisa! så söt. Jag är 13 och jag följer din blogg varje dag. du svarade mig häromdagen när jag fråga om hästar sover. och att du svarade på mitt inlägg betydde så mycket för mig!. jag var glad hela dagen efter. du betyder så mycket för mig

 5. Nathalie skriver:

  Lisa du har verkligen gjort mitt liv förändrat. Du finns där när man behöver dig. Det är som ett stort mirakel att du verkligen finns. Jag är glad ibland ledsen. Och det är då du finns där som aldra bäst. du piggar verkligen upp stämningen. Och utan dig Lisa då vet jag inte vad jag skulle tagit vägen. Jag älskar dig verkligen!

 6. Victoria skriver:

  Så jäkla söt Lisa, älskar dessa bilder!! <3

 7. Atsiza L S skriver:

  Snyggt linne, men jag önskar du hade haft klänning istället ❤

 8. gi skriver:

  ew har du ingen topp? det är som att gå utan trosor.

 9. gi skriver:

  löshårsfärgen syns för mycket!!!!!!!!!!!!

 10. gi skriver:

  och löshåret är liksom plattare och värsta barbiehåret

 11. Linnea skriver:

  Gud vad söt du är. <3

 12. Hanna skriver:

  vacker :0

 13. Lisa Olsson skriver:

  Åååååå du är såååååå snygg!!!

 14. lisa skriver:

  Åååååh önskar jag var dig!!

 15. stina skriver:

  Du sa att du skulle ha på dig ett par klackar som du hade på din syrras bröllop på skolavslutningen men när jag kolla på din ”O’boy ” video så hade du converse på dig vrf ändra du dig?

 16. anonym skriver:

  Vars köpte du linnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *