7 kommentarer på “Sommarlov!”

 1. Jonnaaaa skriver:

  När kommer videon med skolavslutningen?

 2. josefine skriver:

  ja när kommer den

 3. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Vad söööt du är Lisa. Asså seriöst du är min lilla ängel. Asså jag fattar inte att det är många som är taskiga mot dig . Asså dom har fel om dig , du är ju en underbar tjej. Från Ellinor Johansson . Ps . jag är 13 år och jag älskar dina videos .

 4. josefine skriver:

  den var skit fin

 5. Elin skriver:

  vilken söt bild på dig. en riktigt sommarbild. du är verkligen jättefin. och du ska veta en sak, dom som skriver negativa kommentarer på din youtube, dom är bara avundsjuka på dig. det är därför. så strunta i det bara ok Lisa. jag åkte förbi nyhem idag där lägret ska vara för jag bor i Mullsjö. jättefint ställe. min pappa undrade om det kostar nåt att va med på lägret. jag sover nog hemma isåfall eftersom jag bor så nära.

 6. viktor skriver:

  I LOVE YOU DU ÄR SUPPER SÖT OCH GULLIG I LOVE YOU FÖRALTID

 7. Alice skriver:

  Lisa du är så himmla söt, snygg, cool och säkert super snäll. Jag tycker att du är en helt underbar förebild för alla som gillar att sminka sig ♥ Hur elaka saker folk än säger åt dig så snälla fortsätt att vara dig själv för du är helt underbar, även om ingen kan vara perfekt ♥

  //Alice ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *