Hej hej!

Varit en rätt så lång dag. Var uppe tidigt imorse och vi åkte till Inger för Boppan skulle skos. Vi kom hem runt två tiden och jag duschade, åt. Sedan har jag väll packat en del för morgondagen där jag och Ida åker upp till Jönköping med kcv där det är Nyhemsveckan. Kcv ska bara stanna under dagen men jag och Ida ska träffa Hanna och Roger där så ska vi tälta där med dom och det kommer bara bli jätte kul faktiskt! Kommer hem den 22 Juni på kvällen. Men har filmat in 7 videos som Daniel ska ladda upp en per dag under dagarna jag är borta så ni kan vara lugna♥ Men jag kanske kommer ha tillgång till Hannas dator för efter fredagen så ska vi åka till deras lägenhet och stanna där på lördagen för Hanna och Roger skulle på en sak så då kanske jag kan filma en video med webcamen man har på laptopen!

_DSC0363

6 kommentarer

6 kommentarer på “Hej hej!”

 1. Emmy skriver:

  Jag vill med!! Jag älskar din kanal, din personlighet, ditt smile, din röst! Du är helt perfekt! Jag önskar att jag var du! Du har allt! Önskar att jag kunde träffa dig! Älskar dig så sjukt mycket!! Kram ett stort fan, Emmy <3

 2. Lisa le skriver:

  Bor nära Jönköping typ??? Men kan nt åka upp dit.Skulle jätte gärna vilja träffa dig när du är i småland :(

 3. yolo skriver:

  Hej jag undrar hur det är med dig och juni?

 4. Elin skriver:

  Lisa jag läse om dig i expressen! va kul alltså! :D hoppas du får det bra i nyhem,jag skall försöka komma dit. kram kram

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hoppas vi träffas!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *