Om gårdagen på Nyhem!

Hej!

Jag saknar er mycket men jag har haft jätte kul på Nyhem igår. Igårkväll åkte vi till deras lägenhet och spenderade natten där :) Men imorgon ska vi åka till tillbaka till Nyhem igen och jag tror att vi ska sätta upp tält oså också!

Ska berätta om hur det var igår tänkte jag! Jag och Ida åkte ju med kcv upp till nyhem. Det tog 2 och en halv timma!! Det var seriöst döö trist att sitta i den hilmans bilen haha. Jag blir väldigt lätt åksjuk så det var inte så kul… Men det var jätte skönt när vi kom fram ;) Vi gick bara och kollade lite snabbt och sedan så mötte vi upp Hanna och Roger så gick vi på ett möte som var från 7 till 9. Det mötet var JÄTTE bra som jag skrev igår i ett inlägg när jag var på mötet. Det var grymma sånger och predikan var jätte bra! Han som predikade sa ett jätte bra citat som lyder såhär ”Gud frågade inte efter det du inte har. Han frågar efter det du har!”. Sedan så fixade Roger käk till sig själv och mig. Dom andra var ej hungriga satt… Men vi år hamburgare! ;D Sedan flyttade vi över min och Idas väskor till Rogers bil. Sedan har jag glömt vad vi har gjort haha! Men en sak som hände var att Roger inte hittade bilnyckeln. Hans bil har ingen vanlig nyckel utan det är en bricka man har för att öppna bilen men han hittade den inte! Vi letade överallt på Nyhem och vi bad om att vi skulle hitta den så tillslut hittade vi den. Rogers syrra var på Nyhem och hon hade den. Så allt löste sig som tur var :)

Ni kanske undrar vad jag skriver med?! Nej, jag skriver inte på mobilen utan jag lånade Rogers dator hehe! Fick en kommentar på inlägget där jag skrev ”godmorgon” i titeln. Somsagt är vi i lägenheten men ska åka till Nyhem igen imorgon så ska vi tälta där resten av veckan.

pizap.com13713015702491

1 324 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *