Kom inte på någon titel x)

Vi har rest tältet och ska börja tälta här inatt. Kommer lägga upp en bild på tältet sedan men kan säga att det är riktigt stort! Det har kommit fram många fans idag som är jätteroligt!! Vi sitter och lyssnar på en slags debatt här, det är spännande haha.. Efter ska vi åka till lägenheten och hämta packningen :)

20130617-155337.jpg

5 kommentarer

5 kommentarer på “Kom inte på någon titel x)”

 1. Ellis01 skriver:

  en utav dem som kom fram var jag och min BFF imorgon syns vi då kommer min kusin som är 7, 8 i år hon älskar dig! Jag har ljust hår och träffade dig på Nya Musik kommer du ihåg mig? Jag tog ett kort på dig med! jag har dig som bakgrundsbild på min mobil!!!

 2. oliviiia skriver:

  jag träffade dig idag!

 3. NEGER skriver:

  DU SER UT SOM EN JÄVLA GRIS.

  SUDDA UT NÄSJÄVELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TACK FÖR ALLT <3

  HEJDÅÅ :*

 4. NEGER skriver:

  PICK YOUR NOSE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *