• Ellis01

    God morgon Lisa! Vi syns idag hoppas jag! Det jag undrar är ifall du vill gå med mig och min kusin? Du behöver inte säga ja! Men jag skulle vilja ha en bild på dej och mej om det är ok??

  • Wilma

    Lisa,du är så himla vacker :* Du är min förebild och kollar dina videos varje dag,om inte du fanns skulle jag inte haft någon förebild asså,älskar dej så att det gör ont,tycker att hela du är fiin ♥ har också skapat ett instagram konto som heter ; Misslisibellpics , där jag lägger ut bilder på dej för att visa hur mycket jag älskar dej,har inte så många följare men endå,sitter och kämpar för att du ska gilla någon av mina bilder,eller ge shoutout eller följa mej,har gillat alla dina bilder och sånt fy vad jag älskar dej puss på dej Lisa ♥

  • Lina

    Lisa, kan inte du snälla kolla in på min blogg: liinakristiina.blogg.se?

    Tack så hemskt mycket om du gör det! <33