Lite update!

Hej hej! Det är lite svårt för min att blogga här på Nyhem eftersom jag behöver ladda min mobil, det kostar att ladda och det är lite kasst internet men jag letar upp de bästa ställena där det finns internet hihi! ^^
Men vi har varit på morgonmöte från 10-12 och det var bra men nu håller vi på att grilla hamburgare, är såå hungrig!!
Det var så länge sedan jag sov i tält så det är jätte kul :D jag sover riktigt bra om nätterna faktiskt! Det är lite kul för på kvällen när man lägger sig tar man på jätte mycket kläder eftersom det är JÄTTE kalt på nätterna men sedan när man vaknar är det SKIT varmt så man ligger och svärtas haha!! Men det är skit kul här, igår badade vi och vattnet var riktigt skönt så vi ska troligtvis bada idag också :)
Det har kommit fram jätte många fans och det är skit kul att få träffa er<3 20130619-123500.jpg

20130619-123505.jpg

2 151 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *