Vilka händelser!!

Vi var på ett möte här om dagen och det var ett möte där dom skulle hela folk som tex har ont någon stans och dom botade massa personer när dom bad för dom, skit coolt var det! Sedan sent på kvällen skulle vi åka till max och beställa mat men bommarna på campingen stänger 22.00 och klockan var väldigt sent men vi åkte till bommarna och dom var nere men sedan kom den en gammal man till oss och knackade på rutan med sin kepp och han sa att bommarna var inte låsta, silken lättnad! Vi började åka och Hanna fick jätte ont i huvudet så då testade vi att be för henne och hennes huvudvärk försvann! Sedan en stund efter fick jag jätte ont i magen och då testade vi att be för mig och magvärken försvann! När vi kom till max så var det 6 min tills dom skulle stänga och innan vi åkte dit så visste vi inte när den skulle stänga så vi bara åkte och tänk! 6 min tills dom skulle stänga och vi bara åkte utan att veta någonting och dom sa sedan att dom inte hade riktigt allt vi beställde så dom gav oss allt det dom hade kvar GRATIS! Vi fick massa hamburgare, drickor och MASSA pommes frites! Det är coolt!

Föresten, Glad midsommar på er :D

20130621-133305.jpg

20130621-133636.jpg

1 804 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *