Vilka händelser!!

Vi var på ett möte här om dagen och det var ett möte där dom skulle hela folk som tex har ont någon stans och dom botade massa personer när dom bad för dom, skit coolt var det! Sedan sent på kvällen skulle vi åka till max och beställa mat men bommarna på campingen stänger 22.00 och klockan var väldigt sent men vi åkte till bommarna och dom var nere men sedan kom den en gammal man till oss och knackade på rutan med sin kepp och han sa att bommarna var inte låsta, silken lättnad! Vi började åka och Hanna fick jätte ont i huvudet så då testade vi att be för henne och hennes huvudvärk försvann! Sedan en stund efter fick jag jätte ont i magen och då testade vi att be för mig och magvärken försvann! När vi kom till max så var det 6 min tills dom skulle stänga och innan vi åkte dit så visste vi inte när den skulle stänga så vi bara åkte och tänk! 6 min tills dom skulle stänga och vi bara åkte utan att veta någonting och dom sa sedan att dom inte hade riktigt allt vi beställde så dom gav oss allt det dom hade kvar GRATIS! Vi fick massa hamburgare, drickor och MASSA pommes frites! Det är coolt!

Föresten, Glad midsommar på er :D

20130621-133305.jpg

20130621-133636.jpg

20 kommentarer
 • Wilma

  Lisa,du är så himla vacker :* Du är min förebild och kollar dina videos varje dag,om inte du fanns skulle jag inte haft någon förebild asså,älskar dej så att det gör ont,tycker att hela du är fiin ♥ har också skapat ett instagram konto som heter ; Misslisibellpics , där jag lägger ut bilder på dej för att visa hur mycket jag älskar dej,har inte så många följare men endå,sitter och kämpar för att du ska gilla någon av mina bilder,eller ge shoutout eller följa mej,har gillat alla dina bilder och sånt fy vad jag älskar dej puss på dej Lisa ♥

 • emilia l

  kolla bloggen, jätte bra, emelie.wordpress.com

 • Amanda

  Du är så söt ! Hur gammal är du ?

 • emilia l

  kolla min blogg jätte bra emelieooo.wordpress.com

 • Wilma Oscarsson

  Snälla kan du säga vart du har köpt linnet det är såååååå himlens fint och på dig blir det så vackert att jag tror att jag ska typningar vet inte vad! Du verkar så himla snäll och jag drömmer om dig varje natt att jag träffar dig och att jag får autografer och massor! Jag är också kristen och det skulle betyda sjukt mycket om du ville svara på den här kommentaren! Älskar dig så himla mycket så ibland tror jagat jag inte skulle klara mig om du inte fanns i mina tankar!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Kelly

   Är också kristen ;)

 • Jackie berg

  Hej! Jag älskar dig LISA:* Skullle vara kul om någon kollade in min blogg som heter : Vimseimse.blogspot.se Den handlar om min vardag,fritid,hästar och smink typxD snälla kolla in ni är bäst då♥

 • Ida Munther

  glad midsommar lisa!
  kolla gärna min blogg : http://www.idamunther.forme.se
  skulle betyda mycket för mig :)

 • Julia

  Wow! Häftigt att det funkade (:

  ♥♥ GLAD MIDSOMMAR TILL DIG LISA ♥♥

 • arzema

  hej kan ni kolla in min blogg arzemamylifee.blogg.se tack gör gärna reklam för den ska ha en gveway åxå läs mer på arzemamylifee.blogg.se

 • Johanna-Louise

  Wow, fantastiskt! ♥ Ha en suuuper midsommar!! :D Även om den snart är slut :) Men ha det bra, puss!

 • Wilma Oscarsson

  Vet någon vart hon har köpt det sär linnet där det står enjoy love?❤❤

  • Kelly

   h&m barnavdelningen

 • elinstar_star

  Hej gå gärna in på min blogg : ElinssPlace.blogg.se

 • Cornelia Sundberg Öhman

  Vill inte vara otrevlig eller så mer det skulle vara roligare att läsa om du skrev mer meningar inte bara en rinnande text. HO HATE!

 • arzema

  följ min blogg arzemamylifee.blogg.se ska ha en giveway va med mer info där föresten ni kommer vinna bland annat balsam och shampo mycket mer komm och hälsa på arzemamylifee.blogg.se

 • stina.jonsson@hotmail.se

  då fick hanna jätte ont i huvudet så vi testade att be för henne…. haha

 • valeria

  hej jag kollar på din blogg hele tiden men snälla svara mig på skype jag är vhuseinovic17 ok jag ällskar dina video

 • Jag är inte Elin
 • Doge Timberlake

  Är du kristen Lisa?